Pismo do Oxy'ego

Status
Zamknięty.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4460
Miasto
Polska
.
Witaj Oxy,
Krótko i zwięźle.

Czy forum jest platformą do propagowania haseł antyprezydenckich? Antykomorowskich?

Kiedyś w moim podpisie umieściłem zdjęcie Marszałka Piłsudskiego z jego jedną ze złotych myśli:
Naród wspaniały, tylko ludzie ku*wy.

NVjRi47.jpg

Mimo, że jest to wypowiedź wybitnego Polaka, dobitnie odwzorowująca naszych rodaków, to została usunięta przez Admina lub któregoś Moda.

Zdjęcie w podpisie zupełnie niewybitnego Polaka - Anonima, Toruniaka czy Sławektora obrażająca urzędującego Prezydenta jak i cały naród, wisi sobie bezkarnie.

6968901B_vt0GSXEAAFGjw.jpg

Coś jest chyba nie tak.

Pozdrawiam

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30611
Miasto
Trololololo
Na forum powinno być 0 polityki i było by ok, ale niektórzy muszą ją wplatać wszędzie.Najlepiej raportować takie rzeczy
O98ayIU.jpg

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
A ja mam dobry podpis? :scratch

Jak tak, to proszę o niezwłoczne zastosowanie się do niego.

:england

ichito

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
235
Miasto
Kraków
To prawda, że coś jest nie tak...antbil007 ma rację. Jestem tu dobrze ponad 4 lata i od dłuższego czasu bardzo mnie mierżą coraz częstsze polityczne wycieczki przeciw jednym ugrupowaniom i nachalne promowanie innych. To stało się niestety żenujące, głupie i szczeniackie. To forum to było kiedyś miejsce do rozmów tematycznie związanych z oprogramowaniem, a teraz właściwie poza sygnalizowaniem kolejnych nowych wersji, mamy zero dyskusji...a to kiedyś był to atut tego forum.
Ktoś powie "nie pasuje...nie przychodź"...no i właśnie dlatego bywam coraz rzadziej. Gdzieś chyba pogubiły się fajne kiedyś priorytety.

A

Anonymous

ichito napisał:
To prawda, że coś jest nie tak...
Tak,tak Administratorze Ichito...kiedyś też "coś było nie tak" i dlatego zamordowaliście Legendarne Forum Aviry i na jego zgliszczach postawiliście twór o nazwie SG :szydera .

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12617
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Weźcie ten temat już zamknijcie, bo się zacznie kto ma rację, kto pierwszy umieścił jakieś zdjęcie polityczne a kto ostatnie i końca nie będzie. Są osoby dla których taka dyskusja to łyk powietrza, bez którego żyć nie mogą i jak zobaczą słowo "polityka" to wiadomo, że się udzielą jako pierwsi i jako ostatni.

Status
Zamknięty.
Do góry