Pożegnanie z Forum.

Status
Zamknięty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30623
Miasto
Trololololo
giveawayday napisał:
OXYGEN THIEF, nie jestem na bieżąco i nie wszystko zrozumiałem. Niniejszy temat założył Longinus, ale jego postu czy też postów nie widzę. Czyżby się same zdematerializowały !! Oficjalne przyczyny skasowania konta moderatora są dwie i na dodatek sprzeczne ze sobą - albo sam o to poprosił, albo skasowano je wbrew jego woli.

BOSS !! Może wszelkie wątpliwości rozwiałby screen postu Longinusa, w którym zwrócił się do Ciebie z prośbą o skasowanie konta. :) Normalnie bym się nie czepiał, ale cała ta historia jest jakaś zakręcona...
:hi
Kasując konto longinusa skasowane zostały również jego posty i stąd brak jego pierwszego postu w tym temacie, o skasowanie konta poprosił na PW oraz w ukrytym dziale.

Miłego :francuz

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
A niech to ...! Znowu odszedł z forum wartościowy człowiek. Szkoda! Zdrowie longinusa! :piwko

marsellusaliveinНиш

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
37
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13
Longinus - dzięki i pozdrawiam :england

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Wielka szkoda odszedł wartościowy i pracowity człowiek. :dziękuję kolego za całokształt

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12627
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Panie i panowie, przecież Longinus nigdzie nie odszedł tylko się przesiadł na konto, z którego kiedyś korzystał. Tak więc wszystko to czyta i jest mu na pewno miło.

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66190
Gdy odeszła Ola, zostały po niej wszystkie posty.Po Longinusie zostały tylko puste strony, np tu:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Szkoda...

A

Anonymous

Ola byla klasą samą w sobie ... wiec to akurat mnie cieszy
Dobrze by bylo gdyby wróciła... :piwko

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30623
Miasto
Trololololo
waldi napisał:
Gdy odeszła Ola, zostały po niej wszystkie posty.Po Longinusie zostały tylko puste strony, np tu:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Szkoda...
tak masz rację tu ja popełniłem błąd :zawsty podczas kasowania konta nie ustawiłem aby nie kasować postów usera.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Longinus, dzięki za Twoja pracę na forum :dziękuję

A

Anonymous

antbil007 napisał:
.
No to czekam na taką lokomotywę jak Longinus.
Dzięki brachu za wszystko co zrobiłeś, niektórzy nie czują jeszcze zawartości nocnika, jeszcze się nie obudzili.
antbil lubię Cię bo nieraz walniesz takim tekstem,że laik nie rozkmini : prawda to czy jajca :scratch .

Status
Zamknięty.
Do góry