Ci studenci,to imbecyle tzw. "dobry dom" chyba wiele dobrego ze sobą nie wynosi,paradoksalnie.Bo tak stawiam gdy jest się średnio lub nisko majętnych,chodzi o rodzinę z której się wywodzi,na gwałt przyswaja się wiedzę od początku gdy ma się takie plany.Ci podani liczyli że przepuszczą ich ze względu na błękitną krew... a rodzic i tak zostawi na koncie pln i zawsze pomoże. no cóż ja tak myślę,i myślę także że mam rację,.Co do wychowania polecam Zdjąć Obrożę . .
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.