swiete slowa remool, gorzej gdy w innych nie jest cos od razu dostepne, wtedy mozna sie nabrac bo gdzies jest praktycznie..od reki, albo kupowac za pobraniem o czym wspominal Oxy
Destry5-po kiego zamawiałeś w takim sklepie ?? Kontakt : "napisz do nas" To na kilometr pachnie sztosem nie przyszło Ci to do główki ? Piszesz : "internet to cenne źródło wiedzy" to dlaczego nie zajrzałeś do niego zanim tam zamówiłeś ?.Niezbyt to wszystko ogarnięte z Twojej strony
Dzięki destry5 za odpowiedź. Na razie wysłałem mu wiadomość ze strony. Jak nic nie odpisze to podziałam Twoją drogą. A nie masz jakichś więcej danych od niego? Np numer który odbiera?
Hornet, powiedzmy, ze bylem wtedy pod wplywem euforii ME i piwa , niech to bedzie takie abstrakcyjne uzasadnienie. Po prostu nie spodziwalem sie, ze jeszcze tacy ludzie moga "oficjalnie" funkcjonowac w obrocie gospodarczym i nie spotyka ich za to sankcja prawna. Chyba przywyklem juz do normalnosci poza granicami kraju
adiksw, tez kilka wyslalem bez odpowiedzi. Tu jest poruszany ten temat w sensie ze tak powiem ..globalnym:
Destry5-to trzeba było od razu walić z grubej rury,że jesteś : poza granicami kraju u nas jest : syf,kiła i mogiła a normalność będzie 100 lat po naszej śmierci , drobny przykład :
/Dziwne to wszystko. Może gość przeczytał ten wątek i się wystraszył/
ze czyta to raczej pewne, w cytowanym wczesniej linku gdzie ludzie sie skarza na handlowca tez sam zadeklarowal pomoc jako osoba postronna, ze sciagnie szybko kase z tego sklepu w ciagu 5 dni (swojego sklepu o ironio ), okazalo sie, ze to adres e-mail jego poprzedniego sklepu..
Szkoda ze nie widac opinii osob o sklepie z poczatkow czerwca gdzie ludzie czekaja i ani towaru ani pieniedzy ..
Mam do was prośbę....pod jaki adres mailowy się do niego odzywaliście? Wychodzi na to że ja też mogę zostac oszukana, ale chciałabym się z nim skontaktować. Będę próbować przynajmniej....a jeżeli to nie pomoże to będzie trzeba podjąć odpowiednie kroki. Pozdrawiam.
Dzięki zobaczymy czy to coś da...W sumie mam pewne obawy. Jeżeli ten gościu jest taki dobry w te klocki, to nie wiadomo czy potem nie będzie próbował się odegrać jakoś:/ Nie myslałam, że kiedys mnie to spotka....
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.