Podszyli się pod sekretarza generalnego NATO i zadzwonili do prezydenta Andrzeja Dudy

PanOK

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
363
Niejednemu politykowi sam mam czasem przemożną chęć nawrzucać. Tacy warci przeklinania champolitycy i taka nastała chambieda dla dziadów. Trochę przypomina to wojnę o tron, gdzie Karzeł dopuszcza się wszelkich niegodziwości, a wierne służby obcinają sobie sutki. Taki to był dowód wierności. Tfu!
Wracają do tematu - ewidentnie weryfikacja rozmówcy zawiodła. Duda "szczytował" wszędzie już i na bieda rozum powinien pamiętać głosy rozmówców, czyli ONZ, NATO, czy Macierewicza.
Procedury zostały olane, a wystarczyło skorzystać z innego połączenia, by sprawdzić źródło.

S

spamtrash

Well... mozna sie smiac ale badzmy szczerzy: ilu z Was, bedac niewykwalifikowana osoba wyznaczona na ochotnika na eksponowane stanowisko z mierna znajomoscia jezykow obcych tak marna ze nie pozwalajaca na odroznienie akcentu rozmowcy spisaloby sie lepiej?
Moim zdaniem winic mozna rodzicow i system edukacji: za slabe naciski na wyniki oraz pozwalanie na sciaganie na klasowkach i egzaminach.

Ofiary mi po prostu zal.. ot, chlopaczyna postawiony wobec sytuacji ktora go przerosla.

Hmm... nie wiem czy ktos czytal, ale jest taka fajna ksiazka Mostowicza pt; Kariera Nikodema Dyzmy. Otoz, Dyzma byl o WIELE madrzejszy od ofiary niniejszego incydentu bo przewidujac jak wielki fuckup go czeka - nie zdecydowal sie w zakonczeniu ksiazki na przyjecie stanowiska premiera.

Coz, nie kazdy moze byc Dyzma :)

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Procedury zostały olane, a wystarczyło skorzystać z innego połączenia, by sprawdzić źródło.
Zacznijmy od tego, że nie ma żadnych procedur. Jest wolna amerykanka i radosna twórczość specsłużb. Nijakich, bezradnych, zagubionych jak dzieci we mgle - ale swoich... BMW. Biernych, miernych, ale wiernych partii, wysoko opłacanych z naszej kieszeni. Dwu średniej klasy hakerów robi wiatrak z państwa i jego służb. Blamaż, kompromitacja. A "minister" - koordynator, w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku, wrzeszczy w Sejmie, że "ministerstwo nic nie ma do rozmów telefonicznych głowy państwa" Paranoja.... A teraz wyobraźmy sobie, że, powiedzmy, tak z 10 gości ze Specnazu wykonuje realny - a nie pozorowany, planowany atak. Wolę sobie nie wyobrażać. Pół godziny - i nas nie ma.....Nie ma!

Ostatnia edycja:

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Wierz w interpretację wydarzeń w wykonaniu naszych "fachmanów".... Stary żydowski szmonces się przypomina:
- Mosiek, podobno Cię pobili wczoraj w lesie.....?
-Iii, a co to za las- trzy drzewa....
Albo drugi:
- Mosiek, podobno wczoraj po gębie na ulicy dostałeś
- tak, dostałem
- i co, nie zareagowałeś?
- zareagowałem
- tak, a jak?
- spuchłem

Ergo. Argument typu: a bo innych też wkręcali -to żaden argument.

Ostatnia edycja:
Do góry