Byłem 4 raz "turystycznie"
Bajka, inne życie. Dużo by pisać. Rozumię tych wszystkich co tam zostawają, my staramy się o green card więć nie możemy łamać prawa. Polecam
UWAGA KONKURS.
Do wygrania 10,000 $$$
Odpowiedz na pytanie:
Która strona w sieci jest naj, naj, super, wypas
A) Programy Za Darmo
B)Za Darmo Programy
C)Darmo Za Programy
Losowanie odbędzie się 01,01,2021r. Wygraną wyślemy pocztą.
Z punktu widzenia polaka to oni się lansują, a tak prawdę mówiąc to normalnie żyją. Zycie jest inne, podejście do życia inne, mentalność inna. Pełen relax. Ja tam kocham USA, tam jest to co lubię. Poznałem tam gościa co ma "dzianą" rodzinę w pl i mówił, że w usa to syf. Bo musiał tam zasuwać na budowie he he.
to prawda, ale tam to inaczej wygląda. To tutaj się polakom nudzi. Tam sobie żyjesz i masz wszysto gdzieś, żyjesz z świadomością, że żyjesz w silnym państwie.
no niby tak, ale jak dla mnie to jest trochę bujda o całej tej potędze USA, nie mówię że Stany nie są " dziane" ale bez przesady.Straszni manipulanci ( mówię o rządzących czy raczej osobach które za nimi stoją ),
Mają zajeb........ wpływy co np widać po kryzysie , u nich się zaczął a poszedł na cały świat..i to nie oni dostali najbardziej po d.... choć sami go z własnej głupoty wywołali a oczywiście Europejczycy też nie lepsi
Amerykańce dobrzy a Rosjanie zli od xx lat wpajają to ludziom
tak, ale jeszcze raz powtórzę, nie z punktu widzenia amerykanina. Tam jest dużo "ruskich" i nie ma takiego podejścia, że "rusccy" zli. To tylko w pl się tak wpaja. Mają potęgę i to widać na każdym kroku. teraz to nawet dolarem sobie manipulują (obniżają wartość) Oni sobie dają radę. Nie mówię, że nie mają problemów, ale wolę żyć w państwie, gdzie wiem, że ktoś nad tym myśli i coś robi w tym kierunku.
Wiesz poziom życia na pewno jest lepszy niż w Polszy i całej Europie,zresztą cała ta smieszna UE nie ma tak rozwiniętego przemysłu jak Amerykańce.Mieszanka różnych narodowości robi swoje.
Masz kasę = masz wszystko w d.........
CO mnie wk........ to że dalej nie można sobie polecieć do USA od tak, a takimi przydupasami Amerykańców jesteśmy
Możesz też brać udział w loterii wizowej co roku, polacy w tym roku nie biorą udziału w losowaniu, ale są wyjątki
..." First, if you were born in a country whose natives are ineligible but your spouse was born in a country whose natives are eligible, you can claim your spouse’s country of birth—provided that both you and your spouse are on the selected entry, are issued visas, and enter the United States simultaneously. Second, if you were born in a country whose natives are ineligible, but neither of your parents was born there or resided there at the time of your birth, you may claim nativity in one of your parents’ countries of birth if it is a country whose natives qualify for the DV-2012 program. "...
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.