Polskie programy nie dla Polaków

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
ReviewsAntivirus napisał:
Gotowe, coś jeszcze dopisać czy już może być?

Przypomnij fajfusom z trololololo, żeby te 2 klocki w terminie na konto wpłynęło.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29997
Miasto
Trololololo
Re: Action! - Opis

bizon nie lubi polskich producentów którzy olewają Polski rynek (czyt: nie robią dla polaków promocji, a ich stronki nie są w języku PL)
stąd jego negatywne nastawienie do Ekipy trololololo i tralalalala.W sumie niby racja, ale z drugiej strony ważniejsze jest chyba dla każdego za co jutro kupi coś do jedzenia niż wartości patriotyczne czy jakieś inne tam.

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas

bizon napisał:
Gotowe, coś jeszcze dopisać czy już może być?

Przypomnij fajfusom z trololololo, żeby te 2 klocki w terminie na konto wpłynęło.

Nie rozumiem Ciebie...

Odwalasz za nich robotę, za którą zgarną grube tysiące z pieniędzy swoich rodaków, których wcześniej olewali...najwyższy czas pokazać środkowy palec trololololowi, tralalalalowi i innym za olewanie własnego narodu :fakolec
Najwyższa pora z tym skończyć. :pala

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas

OXYGEN THIEF napisał:
bizon nie lubi polskich producentów którzy olewają Polski rynek (czyt: nie robią dla polaków promocji, a ich stronki nie są w języku PL)
stąd jego negatywne nastawienie do Ekipy trololololo i tralalalala.W sumie niby racja, ale z drugiej strony ważniejsze jest chyba dla każdego za co jutro kupi coś do jedzenia niż wartości patriotyczne czy jakieś inne tam.
Oxy, co Ty pierdzielisz, co ma jedzenie do polskiej myśli technicznej! Wygląda na to, że myślisz tak jak oni, czyli olewać swoich bo w zasadzie to banda bieda-piratów! Weź się zastanów o czym piszesz!
Sram na ich promocje ale przejrzyj strony jakiegoś producenta z zachodu, który nie ma strony w swoim własnym języku!
Znalazłeś jakiegoś?
Po co w ogóle z nimi gadasz? Daj im warunek...macie stronę po polsku?...nie?...to wypier...ć ! Niech im niemiaszki czy inni piszą!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29997
Miasto
Trololololo

:dziwak Taki jest układ, chcę kilka licek za opis i to wszystko.W sumie będąc na miejscu trololololo , tej firmy od tralalalala czy innej produkującej soft olałbym Polski rynek, no może nie do końca olał ale wystartował na początek tylko ze stronką w EN i dopiero przy dobrej pozycji oraz po przeanalizowaniu sprzedaży w PL skłonny był bym zrobić w stronkę w Polszy jęzorze oczywiście o ile wyniki sprzedaży były by zadowalające.Tu się liczy kasa a nie wartości patriotyczne.To jest normalne i ja się wcale nie dziwię.

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas

To co się najbardziej liczy to własne podwórko, nieważne czy biegają po nim obdarte biedaki ze znaczkiem Jezusa ze Świebodzina w klapie czy ziomale w arabskich przebrankach, ważne, jest to, żeby ci co tę kasę biorą wiedzieli dzięki komu ją mają a nie walili kupę we własne gniazdo.
Tyle w temacie.

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas

I jeszcze jedno...każdy towar sprzedawany w Polsce powinien mieć polski opis, więc wyp...ć z naszego rynku pajace! :p :p :p

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Dzięki Oxy za fatygę, a raczej Fotygę...od dawna w PIS-ie jesteś? :p :p :p

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29997
Miasto
Trololololo
Ja za palimłotem jestem :klawik. , daję temat na ogólny, czyli widoczny dla all. :dziwak

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
No to muszę mu to przekazać co tu wyprawiasz, bo jesteś chyba kretem! :p :p :p
Jutro może będę gadał z jego teściową, więc faluj porami! :p :p :p

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29997
Miasto
Trololololo
Wszystko inne już było a każdemu należy dać szansę.Choć w sumie po tych cudach Donalda dalej pozbierać się nie mogę. :sarkazm

A

Anonymous

Niestety prawa rynku, nic na to nie poradzimy :dziwak Gdyby mieli stronkę tylko po PL to na szersze wody by nie wypłynęli zapewne :klawik. A jak wiadomo każdy chce się rozwijać i zajść jak najdalej w tym co robi :jezyk
A tak poza tym to szczerze mówiąc lata mi to koło ptaka :szydera mam ważniejsze problemy :hippie :dziękuję

Olga

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
marsellus napisał:
Niestety prawa rynku, nic na to nie poradzimy :dziwak Gdyby mieli stronkę tylko po PL to na szersze wody by nie wypłynęli zapewne :klawik. A jak wiadomo każdy chce się rozwijać i zajść jak najdalej w tym co robi :jezyk
A tak poza tym to szczerze mówiąc lata mi to koło ptaka :szydera mam ważniejsze problemy :hippie :dziękuję

Mnie także, tyle tylko, że nie koło ptaka... :jezyk

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Przekażę mu Twoje sugestie ;)
Obawiam się, że pomysł OXY-ego na ten wątek nie wypali, ale w razie czego wpisujcie tu swoje propozycje "polskich olewaczy polskiego obywatela" :p :p :p

Do góry