[POSIADAM] Shadow Defender

A

Anonymous

Witam
Posiadam licke do Shadow Defender wygraną w tym konkursie

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

I chciałbym wymienić ją na:
Acronis True Image Home 2013
Defensewall Personal Firewall

Propozycje na PW lub tutaj:

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
giveawayday, dzięki za trzymanie ręki na pulsie... troszkę to inaczej było, bo byłem (i nadal jestem zainteresowany Shadow Defenderem) oraz Acronis True Image 2013. Na chwilę obecną ATI już nie jest na mojej liście programów, na których mi zależy, natomiast SD wciąż na niej figuruje. Niestety nie dysponuję Acronisem, na którym zależny Autorowi posta. Niemniej jednak dziękuję za czujność :)

yzrej

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
58
Witam
Posiadam licencje naTrueImageHome11 (trochę starsza od 2013) ale b. dobra i stabilna. Jak jesteś zainteresowny wymianą to proszę bardzo.
Pozdrawiam

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Jacyś chętni na wymianę są?

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
FARMER, nie wiem teraz dokładnie o jaki typ wymiany Ci chodzi... ja wciąż czekam na SD, ale ufam, że kiedyś wygram w jakimś konkursie, w końcu SD dość dobrze się rozprzestrzenia w ten sposób. Na wymianę z mojej strony chętnych nie było :)

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
artoor napisał:
FARMER, nie wiem teraz dokładnie o jaki typ wymiany Ci chodzi... ja wciąż czekam na SD, ale ufam, że kiedyś wygram w jakimś konkursie, w końcu SD dość dobrze się rozprzestrzenia w ten sposób. Na wymianę z mojej strony chętnych nie było :)
Ogólnie czy jest ktoś chętny , który zgłosił się z Acronis 2013

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30569
Miasto
Trololololo
Mietek obyś czasem nie wciskał tej lewizny SD co wcześniej próbowałeś :pala (wiem że ostatnio też wygrałeś kluczyk do SD w konkursie).Dlatego jak się ktoś będzie wymieniał to zapuścić kawałek klucza w google.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Z sygnaturki wynika, że Mietek już działa na SD, ale może na innym kluczu :)
Pocieszam się właśnie, że SD dużo częściej trafia się w konkursach niż programy, które ja mam na wymianę :D

Do góry