Grafika Pothos Christmas Elf za darmo

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
help-768x576.jpg

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
(lifetime)
Pomoże ci w pełni udekorować pulpit Windows na Boże Narodzenie. Aplikacja oferuje wiele sposobów dekoracji na święta, w tym światła i girlandy, różne rodzaje śniegu, choinki, świąteczne melodie i piękne tapety.

Pobieramy: (zarejestrowany)

Ostatnia edycja:

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12369
Miasto
Somewhere over the rainbow.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12369
Miasto
Somewhere over the rainbow.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29980
Miasto
Trololololo
Obok tego był drugi post wystawiony o tej samej godzinie.
Tak, były dwa takie same tematy, jeden napisałeś Ty a drugi napisał @Mirko .Tematy napisaliście w tej samej minucie więc stwierdziłem że połączę je w jeden ale po połączeniu Twój temat zniknął.Widocznie autor Xenforo (forum) nie przewidział że ktoś może łączyć 2 takie same tematy (te same nazwy) wstawione o tym samym czasie i dlatego temat sam się z automatu wykasował.

Ostatnia edycja:

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Tematy napisaliście w tej samej minucie
Widziałem je obydwa rano i mogę powiedzieć, że post Mirko był około 10s szybszy Można to było zobaczyć po liczniku nad postem, gdzie najpierw pojawiło się "5 minut" nad jednym postem, a po około 8-10s nad drugim. Może dlatego skrypt wybrał post Mirko za podstawę po połączeniu tematów?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29980
Miasto
Trololololo
Widziałem je obydwa rano i mogę powiedzieć, że post Mirko był około 10s szybszy Można to było zobaczyć po liczniku nad postem, gdzie najpierw pojawiło się "5 minut" nad jednym postem, a po około 8-10s nad drugim. Może dlatego skrypt wybrał post Mirko za podstawę po połączeniu tematów?
Zapewne tak było :panika

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37078
Christmas Elf 2.6
Christmas Elf pomoże Ci w pełni ozdobić swój pulpit Windows na Boże Narodzenie. Aplikacja oferuje wiele sposobów do dekoracji na święta, w tym światła i girlandami, różnych rodzajów śniegu, choinki, świąteczne melodie i pięknych tapet. Przygotuj się na długie zimowe wieczory i ferii zimowych z tych niesamowitych dekoracji. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!
c19522587494ab72936ecc2c020b03fd_250.jpeg

Ostatnia edycja:
Do góry