Potrzebny mi dźwięk powiadomień sms z tel samsung

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Zmieniłem smartfon Samsunga na Sony i nie mogę przyzwyczaić się do nowego dźwięku powiadomień sms, w samsungu miałem standardowy dzwonek powiadomień, w sony niestety takiego samego dźwięku nie ma. Czy ktoś może jakoś wyciągnąć ten dźwięk ze swojego telefonu i mi go udostępnić.
To jest ten dzwonek:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Ściągnięty ze strony i wgrany do telefonu po ustawieniu działa zbyt cicho

Armaros

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
20
Miasto
Warszawa
wcpicker napisał:
Zmieniłem smartfon Samsunga na Sony i nie mogę przyzwyczaić się do nowego dźwięku powiadomień sms, w samsungu miałem standardowy dzwonek powiadomień, w sony niestety takiego samego dźwięku nie ma. Czy ktoś może jakoś wyciągnąć ten dźwięk ze swojego telefonu i mi go udostępnić.
To jest ten dzwonek:

Dzwonki tapety za darmo masz tu :

Program służący do wyrównywania poziomu głośności .Bardzo prosty

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Armaros napisał:
wcpicker napisał:
To jest ten dzwonek:

Dzwonki tapety za darmo masz tu :

Program służący do wyrównywania poziomu głośności .Bardzo prosty

Dzięki za linki. Program do wyrównywania poziomu głośności z opisu na dobrychprogramach wydaje się być fajny ale nie mogę go otworzyć po instalacji, wyskakuje jakiś błąd, wersja portable ma to samo.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12579
Miasto
Somewhere over the rainbow.
wcpicker napisał:
Dzięki za linki. Program do wyrównywania poziomu głośności z opisu na dobrychprogramach wydaje się być fajny ale nie mogę go otworzyć po instalacji, wyskakuje jakiś błąd, wersja portable ma to samo.

A jaki masz komunikat jak go otwierasz ??

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
al_arsen napisał:
wcpicker napisał:

A jaki masz komunikat jak go otwierasz ??
8R3TSdb.jpg

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
al_arsen napisał:
Pobierz i rozpakuj:

i skopiuj do C/Windows/SYSWOW64. Powinno pomóc.
Przekopiowałem do katalogu SYSWOW64, niestety nie pomogło.
Czy po przekopiowaniu trzeba zrobić restart systemu? Ja zrobiłem to z uruchomionym
trybem ochrony Shadow Defendera a on niestety po restarcie czyści wszelkie zmiany.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30551
Miasto
Trololololo

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Jeszcze w ubiegłym roku jadąc metrem naziemnym tylko ten dzwonek wszędzie i u wszystkich - szału można było dostać. Nawet nie wiesz kolego jak się cieszę że ludziom przeszła "biegunka" na niego.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Z restartem kompa bez włączonego trybu shadow mode nie pomogło, czy usunąć plik mscomctl.ocx skoro nic nie pomógł?

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12579
Miasto
wcpicker napisał:
Z restartem kompa bez włączonego trybu shadow mode nie pomogło, czy usunąć plik mscomctl.ocx skoro nic nie pomógł?

Miałem z mp3gain ten sam problem ale to było dawno temu. Spróbuj może wrzucić ten plik do C/Windows i tyle. Może mnie pamięć trochę zawodni i to się kopiowało tylko w ten katalog. Popróbuj bo jestem pewny, że ten plik to naprwiał i gdzieś tam był kopiowany.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30551
Miasto
Trololololo
szperając za twoim błędem powinieneś zrobić tak
Thank you All for your friendly help.

Hi Clemson,

Welcome to MSDN forums!

The Mscomctl.ocx is Windows Common Controls.
Sometime certain Microsoft Libraries can become unregistered when installing and uninstalling a lot of software. One very common problem is the MSCOMCTL.OCX.

To correct the error, first search your drive for MSCOMCTL.OCX to see if you have it. If not you can download it from HERE:

The file should be placed in your C:\WINDOWS\SYSTEM directory.
Once it is there click START--> RUN and type "REGSVR32 MSCOMCTL.OCX" (No quotes) in the box to register this control.
That should fix the problem.

Or please register this control under Administrator role.

tu do czytnięcia

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
al_arsen napisał:
wcpicker napisał:

Miałem z mp3gain ten sam problem ale to było dawno temu. Spróbuj może wrzucić ten plik do C/Windows i tyle. Może mnie pamięć trochę zawodni i to się kopiowało tylko w ten katalog. Popróbuj bo jestem pewny, że ten plik to naprwiał i gdzieś tam był kopiowany.
Też nie pomogło, na żony komputerze program działa ale niestety to jej komp i raczej piekli jak coś jej tam grzebie :k......

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12579
Miasto
wcpicker napisał:
al_arsen napisał:
wcpicker napisał:

Też nie pomogło, na żony komputerze program działa ale niestety to jej komp i raczej piekli jak coś jej tam grzebie :k......

Zrób tak jak masz wyżej napisane. Coś czuję, że to będzie działać :ok

Do góry