Potrzebny mi dźwięk powiadomień sms z tel samsung

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Ja mam win 7 pro 64 bit żona win 7 32 bit jak wcześniej pisałem u niej działa u mnie pomogło uruchomienie
w trybie zgodności z win xp. Dziękuję wszystkim za pomoc, zwłaszcza OXYGEN THIEF za doprowadzenie mnie do rozwiązania problemu.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
wcpicker napisał:
Zmieniłem smartfon Samsunga na Sony i nie mogę przyzwyczaić się do nowego dźwięku powiadomień sms, w samsungu miałem standardowy dzwonek powiadomień, w sony niestety takiego samego dźwięku nie ma. Czy ktoś może jakoś wyciągnąć ten dźwięk ze swojego telefonu i mi go udostępnić.
To jest ten dzwonek:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Ściągnięty ze strony i wgrany do telefonu po ustawieniu działa zbyt cicho
Jest cicho ponieważ ta strona oferuje taki zapis tego dzwonka, rozwiązaniem może być pobranie go w wersji przynajmniej zbliżonej do oryginału.

Zapętlenie jest tylko na stronie - po pobraniu dźwięk jest jednorazowy.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
pss napisał:
wcpicker napisał:
Zmieniłem smartfon Samsunga na Sony i nie mogę przyzwyczaić się do nowego dźwięku powiadomień sms, w samsungu miałem standardowy dzwonek powiadomień, w sony niestety takiego samego dźwięku nie ma. Czy ktoś może jakoś wyciągnąć ten dźwięk ze swojego telefonu i mi go udostępnić.
To jest ten dzwonek:

Ściągnięty ze strony i wgrany do telefonu po ustawieniu działa zbyt cicho
Jest cicho ponieważ ta strona oferuje taki zapis tego dzwonka, rozwiązaniem może być pobranie go w wersji przynajmniej zbliżonej do oryginału.

Zapętlenie jest tylko na stronie - po pobraniu dźwięk jest jednorazowy.
Ten też jest cichy, użyłem MP3Gain żeby zrobić głośniej.

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Jak chcesz, to mogę wyciągnąć oryginalny plik z Samsunga S4. Tylko u mnie jest on pod inną nazwą.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
K2o napisał:
Jak chcesz, to mogę wyciągnąć oryginalny plik z Samsunga S4. Tylko u mnie jest on pod inną nazwą.
Jeżeli możesz wyciągnąć to poproszę może będzie jeszcze lepiej działał niż ten po przerobieniu przez MP3Gain

Do góry