Potrzebuję pomocy w wyborze laptopa

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Potrzebuję pomocy w wyborze laptopa dajcie jakieś propozycje (linki) gdzie najtaniej z win 7
od 1000 do 2000 zł
byle by nie był za stary technologicznie i wart tej ceny :em3600
temat jak w zeszłym roku ale w ubiegłym roku nie kupiłem :smutny

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Do czego głównie będzie wykorzystywany ten lapek ?? Jak lubisz czasem pograć to tu masz silny sprzęt

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
trochę przekracza twój limit ale myślę że warto - dobry szybki procek i5 2410 2giej generacji a i karta wymiata nV GT 540M 1 GB :wariat

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Podepnę się pod ten temat, ponieważ nie mam ten sam dylemat. (laptopa chcę kupić dla siostry - internet, filmy, biurowe, żadnych właściwie gier). Mam już upatrzony model -

W związku z tym mam pytanie: co sądzicie o firmie Fujitsu jako producencie laptopów oraz o serii jej laptopów LifeBook.
Z góry dziękuję za każdą, nawet najbardziej lakoniczną odp. :dziękuję

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Sadze że nie warto brać tego sprzętu - drogo za starą technologię Dokładasz stówkę i masz już coś z i3 2giej generacji np

lub

Podstawą wyboru jest ile kasy chcesz wydać

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
ja też jeszcze nie podjąłem decyzji nie ma pośpiechu w końcu wszystko drożeje a to chyba będzie tanieć :)

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Lepiej brać coś z linuxem -jest dużo taniej - a winde (Made in pirates ) można sobie spokojnie później zainstalować :klawik.
Oczywiście jest to postępowanie naganne i nie należy tak robić :klawik.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Chciał wydać 1700 za " dość stary sprzęt " to lepiej dołożyć setę i mieć "dość nowy sprzęt" :dziwak Oczywiście jest zatrzęsienie tańszego sprzętu ale czy warto inwestować w to ?? ??
A po co do tego winda w ogóle :)
Nie wiesz jak jest w naszym kraju ? - jeśli nie ma zainstalowanego jednego słusznego systemu to większość userów wpada w panikę i twierdzi że kompek jest popsuty :dziwak a on smiga i to jak :ok

Do góry