POWERISO 5.6

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
W najnowszym Komputer Świat 8/2013 na płycie wirtualnej dostępnej po zarejestrowaniu kodu.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

eualex

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
dostajemy plytke z programami czy dostep do wirtualnej plytki (Na Wirtualnej Płycie)?

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
eualex napisał:
dostajemy plytke z programami czy dostep do wirtualnej plytki (Na Wirtualnej Płycie)?
daniel napisał:
moze ktos sie podzieli tym kodem?:)
Wraz z czasopismem dostajemy kod do rejestracji w aplikacji KŚ+ i dostęp do wirtualnej płyty. Czasopismo możemy też kupić w wersji elektronicznej. Niestety nie mam w tej chwili złamanego grosza by je kupić i również nie posiadam klucza PoweISO. Mam wersję wcześniejszą z PCFormat, nie wymagającą klucza, korzystam czasami z podobnej aplikacji UltraISO również z PCFormat oraz z WinISO standard.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
alberto napisał:
Jakieś 7,50 za wersję elektroniczną to chyba nie majątek! Każdy KŚ ma inny numer.
Owszem, nie majątek, ale jak się po opłacało wszystko i z wypłaty nic nie zostało to jednak majątek i muszę poczekać do następnej wypłaty (ten numer KŚ 8/2013 kupię na pewno
tak jak wcześniej Niezbędnik 2/2013), na marginesie: zarabiam raptem 308 złotych miesięcznie, pracując 2 razy w tygodniu po 5 godzin (40 godzin). Czasami uda mi się coś dorobić naprawiając komputery lub padnięte systemy, ale bardzo rzadko. Na szczęście nie narzekam na życie tylko staram się jakoś sobie radzić.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Emmers napisał:
alberto napisał:
Jakieś 7,50 za wersję elektroniczną to chyba nie majątek! Każdy KŚ ma inny numer.
Owszem, nie majątek, ale jak się po opłacało wszystko i z wypłaty nic nie zostało to jednak majątek i muszę poczekać do następnej wypłaty (ten numer KŚ 8/2013 kupię na pewno
tak jak wcześniej Niezbędnik 2/2013), na marginesie: zarabiam raptem 308 złotych miesięcznie, pracując 2 razy w tygodniu po 5 godzin (40 godzin). Czasami uda mi się coś dorobić naprawiając komputery lub padnięte systemy, ale bardzo rzadko. Na szczęście nie narzekam na życie tylko staram się jakoś sobie radzić.

Sorry, to nie było skierowane do Ciebie! Absolutnie nie do Ciebie! Przykro, że tak zrozumiałeś! :yes master
Propozycja kolegi wyżej (daniel) mnie zbulwersowała i moja odpowiedź dotyczyła tylko jego wypowiedzi.

EDIT: A WinISO niedobre?

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Wiem, że nie mnie to dotyczyło, ale zawsze staram się zrozumieć innych, może i mój przedmówca ma inne wydatki (ważniejsze od kupienia KŚ).

mkrzys

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Już się ucieszyłem z mozliwości darmowego pozyskania nowszej wersji PowerIso ,a taka reklama nowego Komputer Świat.

Sorry Emmers ,ale wg mnie ten news nie powinien być w tym wątku.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
mkrzys napisał:
Już się ucieszyłem z mozliwości darmowego pozyskania nowszej wersji PowerIso ,a taka reklama nowego Komputer Świat.

Sorry Emmers ,ale wg mnie ten news nie powinien być w tym wątku.

Niby dlaczego? Właściwie ten program jest za darmo, ponieważ w cenie czasopisma jest również samo czasopismo i kilka innych programów w wersjach komercyjnych. I nie jest to reklama czasopisma, jak twierdzisz, tylko informacja o tym, że tak dobry program z górnej półki można mieć jednak za damo , ale jak każdy program publikowany wraz z czasopismem jest legalny dopiero wówczas jeśli numer takiego czasopisma się posiada. Tak, że jeśli nawet ktoś poda ci klucz licencji z KŚ to i tak w świetle obowiązującego prawa legalnego programu mieć nie będziesz.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Sorry, to nie było skierowane do Ciebie! Absolutnie nie do Ciebie! Przykro, że tak zrozumiałeś! :yes master
Propozycja kolegi wyżej (daniel) mnie zbulwersowała i moja odpowiedź dotyczyła tylko jego wypowiedzi.

EDIT: A WinISO niedobre?[/quote]

Hehe rzeczywiscie jest sie czym bulwersowac, chyba ze uzyłes tego słowa nieumyslnie tak jakbys innych problemów nie miał :jezyk

mkrzys

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Emmers , z reguły nie odpowiadam na wypowiedzi , które wskazują na ślepą obronę swojego zdania, ale w twoim wypadku zrobie wyjątek.
Dlaczego ? Wprowadziłeś mnie w błąd i próbujesz mnie pouczać,a tego nie lubie.

Niby dlaczego? Właściwie ten program jest za darmo, ponieważ w cenie czasopisma jest również samo czasopismo i kilka innych programów w wersjach komercyjnych. I nie jest to reklama czasopisma, jak twierdzisz, tylko informacja o tym, że tak dobry program z górnej półki można mieć jednak za damo , ale jak każdy program publikowany wraz z czasopismem jest legalny dopiero wówczas jeśli numer takiego czasopisma się posiada.

Nie rozumiem Twojej logiki? Program jest darmowy nawet , gdy trzeba kupić czasopismo KŚ!!!
Choć sam napisałeś - legalność softu jest bezwzględnie uwarunkowana posiadanym numerem czasopisma. Emmers, gdzie tu sens. Jeżeli trzeba kupić czasopismo ,aby pozyskać program. To nie jest on (POWERISO) darmowy.
W końcu Wartość programu/ów z KŚ - zniżka = cena numeru KŚ [taka mała dawka analizy matematycznej].
Taki news wypadałoby wrzucić do kategorii Hot Deals czyli zniżki na gry i programy - i nie było by problemu.

Tak, że jeśli nawet ktoś poda ci klucz licencji z KŚ to i tak w świetle obowiązującego prawa legalnego programu mieć nie będziesz.
Proszę wskaż fragment mojej wypowiedzi, gdzie proszę o klucz z KŚ.

PS Wszystko trzeba zrobić z głową , nawet jeżeli chcesz komuś zrobić dobrze.

Do góry