W najnowszym Komputer Świat 8/2013 na płycie wirtualnej dostępnej po zarejestrowaniu kodu.
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
eualex napisał:dostajemy plytke z programami czy dostep do wirtualnej plytki (Na Wirtualnej Płycie)?
Wraz z czasopismem dostajemy kod do rejestracji w aplikacji KŚ+ i dostęp do wirtualnej płyty. Czasopismo możemy też kupić w wersji elektronicznej. Niestety nie mam w tej chwili złamanego grosza by je kupić i również nie posiadam klucza PoweISO. Mam wersję wcześniejszą z PCFormat, nie wymagającą klucza, korzystam czasami z podobnej aplikacji UltraISO również z PCFormat oraz z WinISO standard.daniel napisał:moze ktos sie podzieli tym kodem?![]()
moze ktos sie podzieli tym kodem?![]()
Owszem, nie majątek, ale jak się po opłacało wszystko i z wypłaty nic nie zostało to jednak majątek i muszę poczekać do następnej wypłaty (ten numer KŚ 8/2013 kupię na pewnoalberto napisał:Jakieś 7,50 za wersję elektroniczną to chyba nie majątek! Każdy KŚ ma inny numer.
Emmers napisał:Owszem, nie majątek, ale jak się po opłacało wszystko i z wypłaty nic nie zostało to jednak majątek i muszę poczekać do następnej wypłaty (ten numer KŚ 8/2013 kupię na pewnoalberto napisał:Jakieś 7,50 za wersję elektroniczną to chyba nie majątek! Każdy KŚ ma inny numer.
tak jak wcześniej Niezbędnik 2/2013), na marginesie: zarabiam raptem 308 złotych miesięcznie, pracując 2 razy w tygodniu po 5 godzin (40 godzin). Czasami uda mi się coś dorobić naprawiając komputery lub padnięte systemy, ale bardzo rzadko. Na szczęście nie narzekam na życie tylko staram się jakoś sobie radzić.
mkrzys napisał:Już się ucieszyłem z mozliwości darmowego pozyskania nowszej wersji PowerIso ,a taka reklama nowego Komputer Świat.
Sorry Emmers ,ale wg mnie ten news nie powinien być w tym wątku.
Niby dlaczego? Właściwie ten program jest za darmo, ponieważ w cenie czasopisma jest również samo czasopismo i kilka innych programów w wersjach komercyjnych. I nie jest to reklama czasopisma, jak twierdzisz, tylko informacja o tym, że tak dobry program z górnej półki można mieć jednak za damo , ale jak każdy program publikowany wraz z czasopismem jest legalny dopiero wówczas jeśli numer takiego czasopisma się posiada.
Proszę wskaż fragment mojej wypowiedzi, gdzie proszę o klucz z KŚ.Tak, że jeśli nawet ktoś poda ci klucz licencji z KŚ to i tak w świetle obowiązującego prawa legalnego programu mieć nie będziesz.