Private Internet Access VPN - Konkurs

Status
Zamknięty.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
in my country a lot of sites in censorship by the government, even though I really wanted to be able to browse freely, this is my chance to be able to do that, thank you for making this giveaway

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Nie dopisało mi szczęście w konkursie na SecurityKiSS więć próbuję zawalczyć o ten VPN. Powody takie same jak podawałem w tamtym konkursie - chęć udziału w promocjach na rzeczy normalnie niedostępne dla użytkowników z Polski no i oczywiście VPN to większy poziom prywatności w necie

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Ciekawy programik. Jest alternatywą dla cyberghost lub securitykiss. Sprawne działanie serwerów sprawia , iż można poczuć trochę anonimowości. Dzięki za konkurs i spróbuję wziąć udział :)

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Jak wiadomo w dzisiejszym świecie prywatność w sieci dla wielu ma bardzo duże znaczenie, a dzięki takiemu programowi jak Private Internet Access VPN mogę czuć się bardziej anonimowy. Podziękowania dla angellomichel387 za zorganizowanie konkursu :)

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56598
W dzisiejszych czasach prywatność bardzo ważna, własnie taki programik jak Private Internet Access VPN daje anonimowość w internecie, dlatego biorę udział w konkursie, dziękuje za konkurs ...

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Wow !
Coś ostatnio szczęście mi sprzyja :)
Gratulacje dla pozostałych wygranych :piwko

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Ja nie brałem udziału w konkursie :sarkazm także niech licka powędruje do kolejnej osoby na liście, czyli nr 11 :francuz

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56598
Gratulacje dla pozostałych szczęśliwców !!

Status
Zamknięty.
Do góry