Dziś rano zrobiłem formatkę laptopa i po zainstalowaniu Win7 nie pobiera mi aktualizacji.Update ustawione jest na automatyczne pobieranie.Proszę o pomoc.
Spróbowałem tym sposobem i nie pomogło.Spróbowałem naprawy update programem Microsoftu,który nie stwierdził usterki i też bez efektu.Powróciłem z kopi zapasowej do 8 ki i dam sobie spokój.Dziękuję mimo wszystko za pomoc.Filozof napisał:senior38 napisał:Dziś rano zrobiłem formatkę laptopa i po zainstalowaniu Win7 nie pobiera mi aktualizacji.Update ustawione jest na automatyczne pobieranie.Proszę o pomoc.
Niech Kolega spróbuje tej metody opisanej na stronie z linka, jest bardzo skuteczna i mi wiele razy pomogła :
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Gdy nie pomoże, będziemy szukać innych rozwiązań. Windows 7 ma dość mocno usterkową usługę aktualizacji, we wcześniejszych systemach była bardziej stabilna i niezawodna. Najgorzej jest, gdy system pobierze aktualizacje, ale nie może ich zainstalować. Wtedy naprawdę mamy duży problem. Oczywiście warto wyłączyć wszelkie firewalle poza systemowym, hipsy, antyvirusy itp itd.
![]()