Problem z CyberGhost 5 w windows 10

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Upgrejdowałem system a tu CyberGhost nie chce się odpalić :( mało tego przeinstalowałem i dalej lipa. W menadżerze mam proces CyberGhost.exe i lipa, pomieli pomieli i odpalić się nie chce. Spotkał się ktoś z takim problemem?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30548
Miasto
Trololololo
alojzy napisał:
Upgrejdowałem system a tu CyberGhost nie chce się odpalić :( mało tego przeinstalowałem i dalej lipa. W menadżerze mam proces CyberGhost.exe i lipa, pomieli pomieli i odpalić się nie chce. Spotkał się ktoś z takim problemem?
Trzeba zaczekać aż ten system dopracują. :guma

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30548
Miasto
Trololololo
a pisałeś do CG w tej sprawie ??

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Nie pisałem, muszę spróbować choć faktycznie na stronie pisze coś podobnego do Twojej odpowiedzi

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30548
Miasto
Trololololo
alojzy napisał:
Nie pisałem, muszę spróbować choć faktycznie na stronie pisze coś podobnego do Twojej odpowiedzi
a możesz podać link ?? Nie wiem czy w windows 10 jest taka opcja ale może spróbuj zainstalować CG w trybie zgodności.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
45683
Miasto
Gdzieś w Polsce
U mnie odpalił po aktualizacji jakiej się domagał i po usunięcia Private Internet Accessa, z którym chyba dzielił jakieś pliki. Sprawdź czy nie masz jakiegoś konfliktu z innym programem tego typu.

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
@Kamelka po aktualizacji czego, windy czy cybera? Private Internet Accessa nie mam świeży system po upgrade z 7 tylko AVG IS, ale on nie blokuje sprawdzałem :(, wychodzi na to że cyber próbuje się uruchomić, ale do końca mu się to nie udaje, zresztą sama instalacja trwała bardzooooooooooooo długo.
@ OXYGEN tu coś piszą

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
"Windows 10 (at least Preview Impressive Built Fast Ring) (note that until a stable release will be published, this OS is NOT SUPPORTED)"
więc nie wiem czy to już stabilny windows czy nie :D :D

Do góry