Problem z dostępem do str. logowania S.M.Górnik

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
32879
Miasto
Trololololo
W Play standardowo adres IP jest
dynamiczny i niepubliczny (wewnętrzny), zarówno w internecie mobilnym, jak i stacjonarnym. Oznacza to, że adres zmienia się okresowo lub po restarcie routera.

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
No nie zmienia, bo tak jak napisałam, to jest jakby nadal UPC, tylko przejęte przez Play. Restartowałam model już dwukrotnie. Poza tym na danych mobilnych też mi się ta strona nie wczytywała

al

Osoba forumująca
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13446
Miasto
Somewhere over the rainbow.
No nie zmienia, bo tak jak napisałam, to jest jakby nadal UPC, tylko przejęte przez Play. Restartowałam model już dwukrotnie. Poza tym na danych mobilnych też mi się ta strona nie wczytywała

Ale mobilny też masz z Playa.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
32879
Miasto
Trololololo
Zapisz sobie adres IP z którego aktualnie korzystasz i napisz do właściciela strony że zablokowali to IP. Napisz też do Playa aby zmienili IP.

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
Właśnie sprawdziłam i mam inne IP w internecie mobilnym, a inne przez światłowód. Przełączyłam sobie w smartfonie z 5G na LTE i teraz strona wczytuje się przez dane mobilne. Wygląda, że po prostu wcześniej ten internet działał zbyt niestabilnie na smartfonie i dlatego strona nie chciała się wczytywać przez dane mobilne. No ale przez WiFi i Ethernet nadal się nie wczytuje, jedynie przez VPN. Tak więc faktycznie wszystko wskazuje na problem z IP

Do góry