Problem z GiliSoft File Lock Pro

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Obok jest temat z promocją tego softu, ale nie podpinam się pod niego. Problem dotyczy odinstalowania tego programu. Zainstalowałem instalkę ze strony producenta (a nie tą od promocji - giveaway). Instalka ze strony producenta nie przyjęła mi otrzymanego klucza, więc chciałem odinstalować program i wykorzystać instalkę giveaway. Niestety pojawił się komunikat:

file_lock.png

Plik uninstall jest uszkodzony. Chciałem na siłę wywalić GiliSoft poprzez panel sterowania. Nie ma na liście tego programu. Nie ma go też na liście Revo i Soft Organizera. Co z tym fantem zrobić ??

------------------------------------------------------------------------------------

Dobra, udało się usunąć. Zainstalowałem nakładkę-instalkę giveaway i tam plik uninstall był dobry. Potem poprzez Reg Organizera usunąłem parę kluczy z rejestru. No ale dlaczego nie było tego programu w panelu sterowania, ani w innych deinstalatorach? Jeszcze jedno. Instalator giveaway zawiera wg Dr.Weba backdoora. Instalator ze strony producenta był czysty. Może to przewrażliwienie doktorka :dziwak

Piotr13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Zainstaluj program ponownie instalką ze strony producenta, a potem odinstaluj. Ponowna instalacja powinna naprawić uszkodzony plik.

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
jakiś błąd podczas instalacji pewnie . :dziwak

też zauważyłem tego backdoora . ich drugi scan tego produktu w tym promo pack za $ jest 0/46 scan sprzed kilku dni no ale nie wiemy jaką instalkę skanowali wtedy :wariat ten sam backdoor jest natomiast w innym programie raportowany przez dr web

Do góry