Problem z pisaniem litery ź

sowa2

Wygadany
Reakcje/Polubienia
15
Witam.
Pisząc tekst przy naciśnięciu Alt + x do tej pory uzyskiwałem literkę ź a od jakiegość czasu po naciśnięciu kombinacji skrótu jak wyżej ukazuje sie zamiast ź okienko do robienia zrzutów ekranu. Jest to dla mnie kłopotliwe i nie wiem jak wybrnąć z tego. Proszę o poradę jak rozwiazać problem.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
A nie instalowałeś przypadkiem jakiegoś programu, w którym wykorzystywana jest kombinacja klawiszy "alt+x"?

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
sowa2 napisał:
Witam.
Pisząc tekst przy naciśnięciu Alt + x do tej pory uzyskiwałem literkę ź a od jakiegość czasu po naciśnięciu kombinacji skrótu jak wyżej ukazuje sie zamiast ź okienko do robienia zrzutów ekranu. Jest to dla mnie kłopotliwe i nie wiem jak wybrnąć z tego. Proszę o poradę jak rozwiazać problem.

A jaki masz program do robienia zrzutów ekranu? Poszukaj w jego ustawieniach takiej kombinacji klawiszy i zmień.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12581
Miasto
Somewhere over the rainbow.
sowa2 napisał:
Witam.

Jeśli mnie pamięć nie myli to korzystasz z Advanced SystemCare 8 a w tym programie (jeśli pamięc mnie nie myli po raz drugi) pod tym skrótem jest "screenshot". Zmień ten skrot na inny.

sowa2

Wygadany
Reakcje/Polubienia
15
Ostatnio instalowałem Advanced SystemCare i faktycznie od tego czasu wystąpił problem.

sowa2

Wygadany
Reakcje/Polubienia
15
Problem rozwiązany. Całego zamieszania winnym był monitor wydajności programu Advanced System.
Dzięki za podpowiedz
Pozdrawiam

Do góry