Norton jest ciężkim antywirusem i na niektórych komputerach w ogóle się nie sprawdza, szczególnie tam gdzie są słabsze połączenia internetowe. Spróbuj odinstalować i sprawdzić co będzie się działo Wcześniej zrób sobie kopię systemu np, Paragonem lub Acronisem , wówczas bez problemu wrócisz do tych samych ustawień jeśli nie jest to wina antywira.
Emmers tak jak zaleciłeś tak wykonałem odinstalowałem nortona,ale bez efektu.Chyba jakiś nie wiem może progs robi ten problem,tylko jedno co zauważyłem ,gdy np: robię format to wszystko jest dobrze !!
He ??? Norton jest najlżejszym antyvirusem ( jedynie WSA pod tym względem go przewyższa...ale to czysta chmurka więc inna półka ) obojętnie czy 1,8 z jednym rdzeniem i 512Mb pamięci czy full wypas...produkty Symanteca są kompletnie nieodczuwalne...chyba,że Emmers podróżujesz w czasie i masz na myśli linie sprzed 6-7 lat
zrobiłem tak zainstalowałem TrustPort Total Protection 2013 i odżiwo problemu z połączeniem internetowym przy starcie systemu nie ma,ale jest coś innego to znaczy po zalogowaniu się do visty pojawia się na chwilę czarny ekran trwa to około 2 minut chyba i potem jest już pulpit visty .Dodatkowo mam pytanko do was jak w TrustPort Total Protection 2013 wykluczyć stronki www,aby nie były zablokowane ??
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.