problem z połączeniem internetowym

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Norton jest ciężkim antywirusem i na niektórych komputerach w ogóle się nie sprawdza, szczególnie tam gdzie są słabsze połączenia internetowe. Spróbuj odinstalować i sprawdzić co będzie się działo Wcześniej zrób sobie kopię systemu np, Paragonem lub Acronisem , wówczas bez problemu wrócisz do tych samych ustawień jeśli nie jest to wina antywira.

jogobella

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Emmers tak jak zaleciłeś tak wykonałem odinstalowałem nortona,ale bez efektu.Chyba jakiś nie wiem może progs robi ten problem,tylko jedno co zauważyłem ,gdy np: robię format to wszystko jest dobrze !!

saper1972

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1
Prosta metoda,podłącz komputer z pominieciem routera,dzieje się tak samo ?

A

Anonymous

Emmers napisał:
Norton jest ciężkim antywirusem i na niektórych komputerach w ogóle się nie sprawdza, .
He ??? Norton jest najlżejszym antyvirusem ( jedynie WSA pod tym względem go przewyższa...ale to czysta chmurka więc inna półka :wariat ) obojętnie czy 1,8 z jednym rdzeniem i 512Mb pamięci czy full wypas...produkty Symanteca są kompletnie nieodczuwalne...chyba,że Emmers podróżujesz w czasie i masz na myśli linie sprzed 6-7 lat :dziwak

jogobella

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
zrobiłem tak zainstalowałem TrustPort Total Protection 2013 i odżiwo problemu z połączeniem internetowym przy starcie systemu nie ma,ale jest coś innego to znaczy po zalogowaniu się do visty pojawia się na chwilę czarny ekran trwa to około 2 minut chyba i potem jest już pulpit visty .Dodatkowo mam pytanko do was jak w TrustPort Total Protection 2013 wykluczyć stronki www,aby nie były zablokowane ??

Do góry