OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
33740
Miasto
Trololololo
Windows 11 nie uruchamia się po instalacji najnowszej poprawki Microsoftu. Uważajcie. Najnowsza poprawka bezpieczeństwa Microsoftu KB5077181 dla Windows 11 wywołuje poważne problemy u użytkowników. Aktualizacja, która miała załatać 58 luk w zabezpieczeniach, w tym sześć aktywnie wykorzystywanych przez hakerów, zamiast poprawić bezpieczeństwo, destabilizuje systemy operacyjne.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

rom57

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
89
Sprawdzony sposób usunięcie cpuz158 programem FileMenu Tools 7.2 ( Wybierz z menu: usuń zablokowany plik i restart komputera i plik usunięty ;) )
Broblem jest taki że to robiłem, nawet co sie dalo to wykasowałem w rejestrze. znisczyłem, zmieniałem nazwę itp. to wraca jak bumerang - masakra.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
33740
Miasto
Trololololo
Broblem jest taki że to robiłem, nawet co sie dalo to wykasowałem w rejestrze. znisczyłem, zmieniałem nazwę itp. to wraca jak bumerang - masakra.
Korzystasz z Kerish Doctor :??

rom57

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
89
Zrobiłem to, nawet wykasował ale po nastepnym wlczeniu kopa wróciło na miejsce.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
33740
Miasto
Trololololo
Zrobiłem to, nawet wykasował ale po nastepnym wlczeniu kopa wróciło na miejsce.
Ten cpuz który ląduje w temp jest uruchamiany przez Kerish Doctor bo z niego korzysta do monitorowania/identyfikowania podzespołów w twoim komuterze . Masz Kerish Doctor więc masz cpuz to normalne. Jak chcesz nie miec tego cpuz to wywal Kerish Doctor.

rom57

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
89
OK. dzięki - konkretna informacja. On mi nie przeszkadzał, myślałem tylko że to śmieć i będzie mieszał. Teraz jestem spokojny. Ciekawostka taka że tego pliku na dysku niema chyba że gdzieś ukryty w Kerish Doctor.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
33740
Miasto
Trololololo
Aktualizacja Windowsa 11 psuje komputery. Restarty, problemy z wydajnością

Microsoft wydał kolejną zepsutą aktualizację, która wywołuje poważne problemy w systemie Windows 11. Chodzi o awaryjną poprawkę oznaczoną jako KB5084597, która usuwa lukę związaną z bezpieczeństwem sieci.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
33740
Miasto
Trololololo
Majowa aktualizacja Windows 11 wyrzuca błąd, gdy jest zbyt mała ilość wolnego miejsca na partycji EFI System Partition. Problem może wystąpić, gdy dostępne pozostaje mniej niż 10 MB wolnej przestrzeni. Microsoft już wydał poprawkę do poprawki. To tyle z zapowiadanej poprawy jakości aktualizacji

Do góry