Problemy z pobieraniem

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Od jakiegoś czasu nie mogę pobrać żadnej muzy z YT Po zainstalowaniu programu do pobierania działa parę dni a potem zonk np ostatnio używałem Aneesoft YouTube Convertwra który przez parę dni ładnie działał aż do momentu kiedy to uraczył mnie takimi komunikatami
VQawM.jpg
:co jest?
lub
aKCbW.jpg
:co jest?
To już trzeci program który tak samo się zachowuje
Z YT pobieram b rzadko ...tylko w celach rozpoznawczych :) ale brak tej możliwości trochę wkurza
Co jest na rzeczy ??

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30487
Miasto
Trololololo
ja tam takich programów do ssania z YT nie używam, wolę pobierać przez stronki, np:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
stronek jest cała masa, ale ogólnie jak coś pobieram to jako mjuzik

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Może coś youtubersy kombinują i stąd nie działa, lepiej rozejrzeć się za innym.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Jeśli chodzi o mnie to program bardziej wygodny ...szukam muzy robię listę ...zapominam a program robi swoje ...muszę coś pokombinować

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12545
Miasto
Somewhere over the rainbow.
remool napisał:
Jeśli chodzi o mnie to program bardziej wygodny ...szukam muzy robię listę ...zapominam a program robi swoje ...muszę coś pokombinować

Spróbuj Freemake Video Downloader - radzi sobie z większością serwisów video. Ostatnio był też w promocji RipTiger i tez jest ok tylko, że domyślnie ma ustawione, że ściąga wszystko co oglądasz i zdziwiłem się mocno gdy zobaczyłem, że na dysku brakuje sporo megabajtów aż okazało się, że jestem w posiadaniu wszystkiego co oglądałem na youtube i nie tylko tam:)

Do góry