Process Lasso Pro do wygrania!

bitsum

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
US-TN // PL-DS

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Jaki rodzaj licencji jest przewidziany w tym konkursie ?

bitsum

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
US-TN // PL-DS
SE7EN napisał:
Jaki rodzaj licencji jest przewidziany w tym konkursie ?

Rodzaj (długość subskrypcji) licencji, tak samo jak ich ilość, jest objęty tajemnicą. Jedyne, co mogę dodać to fakt, że klucze będą honorowane przez producenta, tak więc legalne i w 100% działające. Ponieważ zwycięzca otrzyma własne konto My Bitsum, będą mu przysługiwać znaczne zniżki, gdyby zechciał płatnej aktualizacji.

Pragnę nadmienić, iż długość subskrypcji oznacza czas, do którego można pobierać aktualizacje programu. Jeśli pobierze się wersję wydaną przed końcem subskrypcji, można ją spokojnie zainstalować i licencja zostanie zachowana. Jest to także równoznaczne z tym, że użytkownik (posiadając konto My Bitsum) ma dostęp do wszystkich wydanych wersji programu, do dnia końca subskrypcji, co może być przez niektórych postrzegane jako plus.

Informacja "od serca dla serca"
Jeśli automatyczna aktualizacja programu jest włączona (to znaczy, nie pojawia się okno aktualizacji), jeśli subskrypcja nie obejmuje "ciut" nowszej wersji, licencja zostanie utracona. Dlatego, już teraz nie jako partner Bitsum, tylko jako "szary" użytkownik, nie polecam automatycznej aktualizacji tym, którzy mają licencję ograniczoną w czasie. Jak się zapomni o końcu licencji i dojdzie do samoczynnej aktualizacji, program może zrobić "kuku" a użytkownik zacznie zapewne używać słów powszechnie uznanych za obelżywe. Mając licencję niedożywotnią, bojąc się o utratę licencji, upewnij się, że konfiguracja aktualizacji Twojej kopii Process Lasso ma "odptaszkowaną" opcję menu podświetloną na tym obrazku:
eqr2.png

Wtedy, jeśli sprawdzanie dostępności aktualizacji jest włączone, program będzie wyświetlał okienko informujące o dostępności nowszej wersji, które umożliwia także sprawdzenie "zdatności" licencji. Wpisuje się tam klucz i klika przycisk poniżej. Program sprawdzi i poinformuje, czy aktualizacja spowoduje unieważnienie aktywacji.

Posiadaczy licencji dożywotnich to ostrzeżenie oczywiście nie dotyczy.

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
jestem zainteresowany, ale chcę dopytać czy jest to roczna licencja na aktualizacje, czy roczna na używanie programu ?

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
A to ja napiszę: COKOLWIEK!

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13301
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Z tego co ja zrozumiałem to Wy macie napisać coś w wątku do którego podany jest link a nie tutaj :jezyk

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
al_arsen napisał:
Z tego co ja zrozumiałem to Wy macie napisać coś w wątku do którego podany jest link a nie tutaj :jezyk

Ojtam ojtam! :p

bitsum

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
US-TN // PL-DS
Pany i Panie, jeszcze 10 stanowisk do rozdania! Rejestrować mi się na Bitsum Community i postować, ale już. :dziwak
Odpowiadając na pytanie odnośnie okresu subskrypcji: licencja na dożywotnie używanie programu o numerze wersji nie przekraczającym takiego, który zostanie wydany w przeddzień końca subskrypcji. Czyli, aktualizujecie sobie program przez rok, instalując najnowszą wersję przed końcem subskrypcji. Na niej aktualizacje poprzestajecie, bo jak zainstalujecie wersję nieobjętą subskrypcja (tj. wydaną po upłynięciu okresu subskrypcji) to stracicie licencję. Używanie programu jest dożywotnie, o ile nie będziecie uważać na aktualizacje. Logując się do panelu MyBitsum możecie sprawdzić, czy Wasza licencja wygasła czy też nie.

Ponadto, osoby otrzymujące wersje give-away (przynajmniej ode mnie) mają zazwyczaj znaczne zniżki przy upgrade'owaniu (rzędu 30%).

Co do reguł "konkursu": cokolwiek, czyli cokolwiek.

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
chciałem jeszcze zapytać, czy jest jakiś czas w którym należy dokonać aktywacji, czy można dokonać jej później korzystając teraz z poprzednich wersji z promocji.?

bitsum

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
US-TN // PL-DS
Subskrypcja trwa od momentu zakupu. W przypadku licencji, jakie rozdaję, jest to moment, w którym wysyłam komuś licencję, zakładając temu komuś zarazem konto MyBitsum/Support area. Jeśli dostaniesz licencję teraz i zaktualizujesz ją za 361 dni, zostaną Ci 4 dni subskrypcji.

Nie ma obostrzeń jeśli chodzi o czas, w którym musiałbyś aktywować program. Subskrypcja i tak i tak leci.

Do góry