Program do deinstalacji na Win7/64 bit

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
Na Win XP 32-bit używałam Revo Uninstaller ale podobno na 64-bitowych systemach nie radzi sobie najlepiej. Tak więc szukam podobnego programu, który będzie obsługiwać także aplikacje 64-bitowe i odinstaluje wszystko bardzo dokładnie (ale też bezpiecznie) usuwając foldery w katalogu użytkownika i ślady w rejestrze. Dobrze by było, gdyby obsługiwał również deinstalację sterowników. Co polecacie?

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Re: Program do deinstalacj na Win7/64 bit

d0r0t@ napisał:
Na Win XP 32-bit używałam Revo Uninstaller ale podobno na 64-bitowych systemach nie radzi sobie najlepiej. Tak więc szukam podobnego programu, który będzie obsługiwać także aplikacje 64-bitowe i odinstaluje wszystko bardzo dokładnie (ale też bezpiecznie) usuwając foldery w katalogu użytkownika i ślady w rejestrze. Dobrze by było, gdyby obsługiwał również deinstalację sterowników. Co polecacie?

Witam !

Masz tu :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Świetny program i w promocji jest dostępny za darmo :klawik.

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42

Dziękuję ślicznie ale troszku się pogubiłam i nie jestem pewna z którego linka pobrać tę instalkę. Link z najnowszego posta prowadzi do jakiejś ruskiej stronki. Czy program będzie w języku rosyjskim?

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

d0r0t@ napisał:
Dziękuję ślicznie ale troszku się pogubiłam i nie jestem pewna z którego linka pobrać tę instalkę. Link z najnowszego posta prowadzi do jakiejś ruskiej stronki. Czy program będzie w języku rosyjskim?

Robisz tak , wchodzisz na tę rosyjską stronkę i klikasz Скачайте Soft Organizer 3.32 - następnie na stronce która się pojawi kliknij na cyfrę 2 u góry i pobierasz program on ma już wbudowaną licencję i jest to wersja dożywotnia ale tylko do tej wersji , zainstalowanie nowej wersji sprawi że stracisz klucz . Program ma też język angielski .
Użyj tłumacza google !

Tu możesz o nim poczytać :

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12570
Miasto
Somewhere over the rainbow.

d0r0t@ napisał:

Jeśli chcesz to tutaj masz pobraną instalkę z tej rosyjskiej strony. Na pewno będzie prościej:

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42

Dziękuję za objaśnienie :)
@Edit:
Zainstalowałam. Program jest po polsku! :D

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Polecam Total Uninstall! :dziwak

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
Total Uninstall jest płatny. Poza tym skoro już zainstalowałam ten Soft Organizer, to przecież nie będę teraz instalować drugiego takiego programu ale dzięki za odpowiedzi. W razie czego będę mieć na uwadze :)

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
Na jednym laptopie mam zainstalowany Soft Organizer, a na drugim IObit Uninstaller i po trzech miesiącach użytkowania muszę stwierdzić, że żaden z tych programów nie sprawuje się najlepiej. Obydwa pozostawiają różne śmieci i wpisy w rejestrze, mimo wybrania trybu dokładnej czy tam pełnej deinstalacji. Z tych dwóch jednak lepszy wydaje się Soft Organizer. Dlatego mam zamiar usunąć IObit Uninstallera i chciałabym na jego miejsce znaleźć coś lepszego. Widzę teraz na forum, że trwa promocja na AppRemover 3.1.13.1. Czy ktoś wypróbował ten program? Warto go instalować? Będzie lepszy od tych dwóch, które mam? A może w ogóle nie warto zawracać sobie głowy takimi aplikacjami? Może wcale nie usuwają więcej niż np. CCleaner?

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Proponuję wziąć udział w konkursie na Revo Uninstaller Pro :)
Może akurat staniesz się jedną z trzech uszczęśliwionych osób.

Żaden z tych programów nie jest idealny i każdy coś tam czasem pozostawia zarówno na dysku jak i w rejestrze.
Był czas że używałem Soft Organizera jednak u mnie powodował problemy kiedy nie dawał sobie rady z jakimś programem. Zwieszał wtedy cały system przez obciążenie na maksa CPU. Działo się to od czasu kiedy nazywał się jeszcze Full Uninstall jak i w najnowszej odsłonie. Obecnie pozostawiłem sobie Reg Organizera (zawiera Soft Organizera i dodatkowe moduły) którego tylko od czasu do czasu (z raz w miesiącu) uruchamiam do sprawdzenia rejestru jako dodatkowy program.

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
graf napisał:
Proponuję wziąć udział w konkursie na Revo Uninstaller Pro :)
Może akurat staniesz się jedną z trzech uszczęśliwionych osób.
Niestety, zarejestrowałam się 08.01.2014 :'(

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Nie zwróciłem uwagi.
Patrz na informacje o konkursach (nie tylko tych na programyzadarmo.net.pl ale i tych poza forum) i bierz udział w tych gdzie możesz. Poluj na Revo Uninstaller Pro lub na Total Uninstall.

Do góry