Program do tworzenia kopii folderu

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Szukam programu do wykonywania kopii folderu/rów z dysku komputera na dysku zewnętrznym. Program może być płatny, bezpłatny, prosty, a co najważniejsze skuteczny. Dobrze by było, żeby miał harmonogram robienia kopii. Chciałabym, żeby kopia wyglądała jak oryginał, czyli bez kompresji itp. 1:1.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30545
Miasto
Trololololo
Ja polecam Bvckup

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
mały i prosty.

http://programyzadarmo.net.pl/bvckup-au ... apasowych/
Bvckup – to małe ( 0,5 MB ) i bardzo proste w obsłudze narzędzie służące do automatycznego wykonywania kopii zapasowych oraz synchronizacji ważnych dla nas plików i folderów.Program pozwala tworzyć kopie zapasowe na dyskach twardych (także zewnętrznych), partycjach, kartach SD, pamięciach USB i innych.

Obsługa programu Bvckup jest bardzo prosta, wystarczy wybrać foldery których kopie zapasowe chcemy utworzyć następnie wskazać miejsce zapisywania kopii zapasowych i gotowe.Program zadba o resztę :D

Funkcje programu:

Automatyczne (w czasie rzeczywistym) , okresowe lub ręczne tworzenie kopii zapasowych.Program ciągle monitoruje wskazane foldery i po wykryciu zmian automatycznie tworzy ich kopie .Pozwala także na ręczne uruchomienie tworzenia kopii zapasowych lub w ustalonych odstępach czasu.

Przyśpieszone tworzenie kopii zapasowych dzięki kopiowaniu tylko zmodyfikowanych części plików, oczywiście funkcja pełnego kopiowania częściowo zmodyfikowanych plików także jest dostępna.

Kopiowanie plików wraz z atrybutami, znacznikami oraz prawem własności.

Inteligentna obsługa błędów.

Program jest mały, lekki i ściśle zintegrowany z systemem operacyjnym.

Wydajny i intuicyjny moduł filtrowania plików pozwala określić dokładny zestaw plików do zarchiwizowania.

Prosty w obsłudze i przejrzysty interfejs użytkownika bez zbędnych bajerów i wodotrysków.

Automatyczna oraz ręczna aktualizacja programu do nowszej wersji.

Program do poprawnej pracy nie wymaga konta z uprawnieniami administratora, nie zaśmieca systemu poprzez instalację sterowników czy usług.

Automatyczne tworzenie kopii zapasowych po zalogowaniu się użytkownika/włączeniu komputera.

Możesz też zainteresować się wersją 2

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
która jest płatna.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
O taki właśnie chyba mi chodzi. Czy można mu w 99% zaufać? ;)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30545
Miasto
Trololololo
potestuj i zobaczysz, ja problemów z nim nie miałem. :klawik.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Pierwsze testy za mną, wygląda zachęcająco. Jutro poważna próba!
Masz jeszcze jakąs alternatywę do polecenia? :ok

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
OXYGEN THIEF napisał:
potestuj i zobaczysz, ja problemów z nim nie miałem. :klawik.

Mam taki jeden problem:
kopie robię na pendrive'a - dokumenty w pdf i doc.
Na innym kompie nie mogę ich otworzyć i mam komunikat, że nie mam uprawnień. Co wtedy?
Albo jak robić, żeby dało się otworzyć gdzie indziej?

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
Prawym przyciskiem myszki na folder, właściwości, zabezpieczenia, edytuj, dodaj, zaawansowane, znajdż teraz, otwiera się lista, wybierasz to co trzeba i dajesz uprawnienia administratora. Nie wiem jaki masz system, u mnie na 7 tak to wygląda.

Do góry