Psujący się kursor

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
U mnie jest normalnie nawet przy ostrym wykorzystaniu kursor działa bez problemu jest ok , opcje wybrane przez kursor działają poprawnie

Shotpng_wxserxp.png
raczej to nie wina pliku może sterownik od grafiki warto zaktualizować se i DirectX

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
A wcześniej pisałeś, że nie działa... No u mnie przed zainstalowaniem tego Start Menu X też działał przez większość czasu, tylko tak 1 - 2 razy w tygodniu się zdarzyło, że przestawał. A jeśli używasz myszy, to pewnie w ogóle nie zauważysz problemu.
Mam DirectX 11, to aktualny?

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Musiałem trochę pokombinować zęby odpalić te cudo, bo na liście go nie było ale plik ok śmiga teraz jak wiem jak go odpalić . Sam już nie wiem co to może być za przyczyna
3_8_14.gif
u mnie ok chodził ten plik
7_17_4.gif

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
A co do sterowników grafiki, to mam najnowsze ze strony producenta laptopa. Niestety nie są one zbyt nowe, chyba producent już zarzucił wsparcie dla tego modelu, ale z tego co wiem, to nie zaleca się instalować innych.

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
Sprawa chyba się wyjaśniła. Wydaje się, że problemem była nazwa kursora, a konkretnie polskie znaki w tej nazwie. Od czasu, gdy ją zmieniłam, kursor ani razu się jeszcze nie zepsuł.

Do góry