- Reakcje/Polubienia
- 48888
Jak ten program pracuje?
On musi być cały czas aktywny czy można włączyć, nalasztować i wyłączyć, a jakiś jego serwis zostanie pracować?
nie jestem z Polski - mogę coś nie tak napisać - mówiłem o "setting"nalasztować
nie jestem z Polski - mogę coś nie tak napisać - mówiłem o "setting"
jeszcze gorzejin English
O to mi chodzi - kiedy naciskam krzyżyk, to zamyka się tylko okno, czy cały program przestaje działać?Przypuszczam jednak że można zamknąć okno programu.
Jestem ze Lwowa - język polski mniej-więcej znam, ale mogą być problemy z różnymi specyficznymi slowami ......
O to mi chodzi - kiedy naciskam krzyżyk, to zamyka się tylko okno, czy cały program przestaje działać?
Tam jedny proces - VolCacheUI.exe - i on też zamyka się po zamknięciu okna, innych nie znalazłem.
Ale "UI" w nazwie - to chyba UserInterface, może dlatego zamyka się?
U mnie z kluczem wszystko było dobrze. Jeśli to SoS winien - ściągnijChciałem go wypróbować ale u mnie nie przyjmuje klucza Na forum Shareware też o tym piszą.
A VolCacheUI.exe to właśnie ten program i niestety nie mogę sprawdzić jego działania bez aktywacji.
U mnie z kluczem wszystko było dobrze. Jeśli to SoS winien - ściągnijZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!- tam był ten sam plik.
użyj UniExtract na instalatorze i będziesz miał wszystko (vcachesvr jest dla 32bit .. chyba masz 64)U mnie też 1.6.0.0
W tece mam tylko vcachesvr64.sys, pliku vcachesvr.sys niema.
użyj UniExtract na instalatorze i będziesz miał wszystko (vcachesvr jest dla 32bit .. chyba masz 64)