Re: Raport AVG - najbardziej obciążające aplikacje na Androi
Nom czytalem juz rano ... kilka wywalilem i znalazlem ciekawe i o wiele lżejsze alternatywy... np "Facebook" zastąpiłam "faceLOOK" w zasadzie to samo ale nie żre tyle pamieci i baterii
Wiec polecam
Widzę że uczepili się Avasta bo sie nie lubią jak pies z kotem a taki sam raport może strzelić każdy i czepić się ich. Nawiasem mówiąc po ostatnich wpadkach na tle szpiegowania i sprzedawania danych o użytkownikach ta firma do końca straciła w moich oczach. No i eureke odkryli że komunikatory drenują baterie tak jakby to nie było oczywiste że takie rozbudowane apki będą zasysać akumulator. Albo Chrome mobilny-jak instalka sama w sobie ma cos koło 40 mega to wiadomo że po rozpanoszeniu się licznych procesów dojdzie do stówy. Że już o Clean Masterze nie wspomę-przeładowany i przereklamowany kombajn gdy obok jest tyle lekkich i skutecznych. Raport napisany bełkotliwym językiem na kolanie.
Re: Raport AVG - najbardziej obciążające aplikacje na Androi
Kurde... nawet nie zdawałem sobie sprawy jak apka "Facebook" drenuje baterie
Szok wczesniej HUAWEI trzymał dwa dni, teraz po deinstalacji, mija drugi dzień i jeszcze 69%..
Zdecydowanie polecam wywalenie tej apki i zamiane na tą którą wymieniłem w poprzednim poście
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.