Realna szybkość internetu

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Stronę, która informuje o realnej jakości internetu od poszczególnych dostawców uruchomił Netflix, znany dostawca usług wideo. Inicjatywa jest ciekawa, bo zazwyczaj operatorzy nie chcą, by mówiono o realnych parametrach ich usług.

Link i cały artykuł :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

:)

A

Anonymous

Szkoda, że nie ma Polski. Średnie dla podanych krajów są jakieś niskie. Może ktoś poleci jakąś dobrą stronkę do przetestowania prędkości łącza. W internecie jest ich trochę, ale podane wyniki różnią się od siebie i to czasami dość znacznie.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30018
Miasto
Trololololo
najlepiej to postawić sobie serwer i testować, wszelkie inne testy są do d.......

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30018
Miasto
Trololololo
A

Anonymous

Kiedyś po zmianie providera testowałem na kilku stronkach prędkość łącza. Wyniki były do siebie podobne a przede wszystkim do ... słabiutkie. Poszedłem do nich i zapytałem o co chodzi. Odpowiedzieli z rozbrajającą szczerością, że zapomnieli dostawić kilku klocków.
vonz napisał(a):
a pomiarów szybkości w internecie jest mnóstwo jednym z lepszych jest:
OXYGEN THIEF napisał(a):
Cfoss ma swój speed test

Dzięki, poddam się testom.

A

Anonymous

Ja zawsze sprawdzam na tej stronce i obojętnie z od jakiego dostawcy pokrywa mi się ze stanem faktycznym :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Vonz-na tej stronce : numion.com potrzebna jest wtyczka od javy,więc jej nie sprawdzę :dziwak

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Hornet napisał:
Vonz-na tej stronce : numion.com potrzebna jest wtyczka od javy,więc jej nie sprawdzę :dziwak
Hornet można włączyć i wyłączyc obsługę Javy vide Opera :hippie

Do góry