Ja używam Revo Uninstaller Free , a przydałby mi się Revo Uninstaller Pro 3 bo to jest bardzo dobry program do o9dinstalowania niepotrzebnych programów.
Mizerne szanse na wygraną, ale próbować trzeba. .
Korzystam z darmowej wersji programu odkąd pamiętam. Jest świetny, ale wersja Pro to jednak wyższa półka.
Także reflektuję.
Wycofuję się z konkursu. Już nie potrzebuję licencji.
Witam!
Nie za bardzo wierzę żebym wygrał, ale wersji Revo Uninstaller Free używam od lat więc postanowiłem spróbować. Do 64 bitowych programów nie musiałbym stosować innych uninstallerów.
Pozdrawiam Wszystkich i najlepsze życzenia z okazji Święta Niepodległości.
tedi13
Chciałbym wygrać licencje na wyżej wymieniony program, ponieważ używam starszej wersji 2.5.9 i spisuje się bardzo dobrze. Dlatego przydałaby się licencja na nowszą wersje Revo. Dla mnie najlepszy deinstalator , używam go od dawna. Dzięki za konkurs, pozdrawiam.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.