Revo Uninstaller Pro (70% zniżki)

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Świetne promo, ale jakby kogoś ciekawiło, ustawcie sobie 3 licki do kupienia, wtedy tylko 84zł !

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Polecam bardziej darmowy Iobit Uninstaller jest bez porowniania lepszy od Revo- miałem go kiedys i okazał się wadliwym i nieużytecznym programem zawierającym błędy i nie dzialającym tak jak piszą twrórcy, nie polecam tego programu

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
programexe napisał:
Polecam bardziej darmowy Iobit Uninstaller jest bez porowniania lepszy od Revo- miałem go kiedys i okazał się wadliwym i nieużytecznym programem zawierającym błędy i nie dzialającym tak jak piszą twrórcy, nie polecam tego programu
Ja mam z goła inne zdanie o tym programie. Dużo programów testuję na PC więc też dużo usuwam. Revo nigdy mnie nie zawiódł powodując jakieś błędy po odinstalowaniu jakiegoś programu.
:hi

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29873
Miasto
Trololololo
programexe napisał:
konkrety panie konkrety bo w sumie nie napisałeś nic.

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Mnie zawiódł tylko raz, ale to z mojej własnej głupoty jak wywaliłem nim BitDefendera :D

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Do góry