Revo Uninstaller Pro

Status
Zamknięty.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Używam wersji free i jestem z niej zadowolony więc cieszyłbym się z wygrania wersji Pro
Narzędzia to między innymi:
Deinstalator, Wymuszona deinstalacja, Monitorowanie instalacji w czasie rzeczywistym, Wielopoziomowy system kopii zapasowych, Tryb łowcy, Usuwanie niepotrzebnych plików, Narzędzia Windows (łatwy dostęp do nich), Zarządzanie autostartem, Czyszczenie śladów w Windows i Office, Nieodwracalne kasowanie plików (niszczarka)....

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Od kilku miesięcy używam wersji free. Chciałbym wygrać, aby móc się radować z pełnych możliwości tego wspaniałego programu.

Oto wymieniam:

Uninstaller
Forced Uninstall
Real-Time
Installation Monitor
Multi-Level
Backup System
Hunter Mode
Junk Files Cleaner
Windows Tools
Autorun Manager
Browsers Cleaner
MS Office Cleaner
Windows Cleaner
Evidence Remover
Unrecoverable Delete

Nicolas78

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Warszawa
Wersja Pro zamula - jest sporo wolniejsza od wersji Free - pewnie przez to że jest przeładowana tymi dodatkowymi wodotryskami - jeśli chcesz go do odinstalowywania softu to lepiej zostać przy Free.

pozdro

filipex3

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Używam darmowej wersji programu i bardzo ją sobie chwale. Chciałbym wygrać, ponieważ w pełnej wersji jest sporo dodatkowych opcji (szczególnie chciałbym przetestować Real-Time Installation Monitor). Moduły programu: Uninstaller, Forced Uninstall, Real-Time Installation Monitor, Multi-Level Backup System, Hunter Mode, Junk Files Cleaner, Windows Tools, Autorun Manager, Browsers Cleaner, MS Office Cleaner, Windows Cleaner, Evidence Remover, Unrecoverable Delete.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Używam go w wersji free od bardzo dawna - bardzo przydatny sofcik. Najczęściej używam do odinstalowywania używając opcji zaawansowanej ale też korzystam czasami z narzędzia do usuwania zbędnych plików. Z trybu łowcy korzystałem tylko raz.
Podstawowe funkcje pro to
1. odinstalowywanie i monitor insytalacji
2. porządki w systemie (autostart, czyszczenie ze zbędnych plików);
3. zarządzanie autostartem
4. niszczenie plików

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Oto lista narzędzi zawartych w RevoUninstallerPro:
- Menadżer autostartu - wyłączysz tu programy startujące z windowsem,przez co przyśpieszysz odpalenie systemu
- WindowsToolsManager - zestaw podręczny systemowych narzędzi Windows
- Junk Files Cleaner - przeskanuje i usunie niepotrzebne pliki tworzone podczas pracy Windows,dzięki temu odzyskasz
trochę przestrzeni na dysku
- Oczyszczanie historii przeglądarek internetowych - historia odwiedzanych stron,tymczasowe pliki internetowe itp.
- Czyszczenie prywatnych danych - usunie ślady korzystania z komputera i historię ostatnio otwieranych dokumentów itp.
- Nieodwracalne usówanie plików - usunięte pliki czy foldery nie zostaną już odzyskane,bezpiecznie usuniesz dane
- I oczywiście deinstalator programów - dzięki niemu pozbędziesz się z systemu każdego programu,Revo pozbędzie sie go nie zostawiając śladu po jego obecności.

Dlatego chciałbym wygrać.
pozdrawiam

hist1410

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Od lat używam innej opcji niż systemowy do odinstalowania programów. Zawsze próbuję tego typu programy, ponieważ są różnej jakości i inaczej sobie radzą w danym systemie.

Narzędzia w Revo to:
Uninstaller, Forced Uninstall, Real-Time , Installation Monitor, Multi-Level , Backup System, Hunter Mode, Junk Files Cleaner, Windows Tools, Autorun Manager, Browsers Cleaner, MS Office Cleaner, Windows Cleaner, Evidence Remover, Unrecoverable Delete.

Liczę na wygraną i pozdrawiam.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Ja na razie zbieram posty potrzeba ich 20 ;) więc sie prawie łapie i również skorzystam z tego programu i potestuję. Z wypowiedzi wynika, że to bardzo produkt dlatego chciałbym go wypróbować

sasman

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
chyba zacznę być mniej wstydliwy i częściej pisać na forum, bo szanse na fajne programiki mnie omijają :(

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Tak jak wielu tu przedpiszących mam go w wersji Free ale apetyt mnie tym konkursem zaostrzono :) Program zdecydowanie jeden z najlepszych a w moim odczuciu i praktyce sprawdził sie jako No.1...Wchodzę z nadzieją na szczęścia los a może akurat..nie zapominajmy koledzy jednak żeby podziękować inicjatorom za kawałek wspaniałej roboty bo bez nich nie byłoby tego softu i konkursów...gratulacje i miłego dnia !

sasman

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Do FARMER:
Pytanie od wszystkich nowych postowiczów. Czy osoby z niewiele ponad 20toma napisanymi postami będą obiektywnie i uczciwie na równi ze starymi forumowiczami brani pod uwagę?

sasman

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
tylko proszę o autentyczną szczerość, która rozwieje ewentualne moje i mi podobnych rozterki i oszczędzą fatygi?!

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
sasman napisał:
Do FARMER:
Pytanie od wszystkich nowych postowiczów. Czy osoby z niewiele ponad 20toma napisanymi postami będą obiektywnie i uczciwie na równi ze starymi forumowiczami brani pod uwagę?
Będą .Pod uwagę będą brane posty na temat do tego będzie losowania na stronie Random.org. Ja nie będę wybierał :)

sasman

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Ok cóż..uważam, że każdy post jest na jakiś szerzej rozumiany temat, nie każdy tylko dotyczy wąsko rozumianego tematu..Pozdrawiam i zacieram ręce:)

Status
Zamknięty.
Do góry