rom57

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
64
Chętnie bym go przetestował w wersji pro, mam dwa inne programy Kerish Pc Doctor i Glary Utilites. Mam Revo Uninstaller Pro 5.3.7 ale nie będę kupował programu tylko żeby przeprowadzic testy i opisac w "jv16 PowerTools 8, WinOptimizer 18; Glary Utilities 5; CCleaner, Kerish Doctor i Wise Care 365 testy subiektywne" . Może ktoś ma kod na pro na pól roku?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29677
Miasto
Trololololo
Chętnie bym go przetestował w wersji pro, mam dwa inne programy Kerish Pc Doctor i Glary Utilites. Mam Revo Uninstaller Pro 5.3.7 ale nie będę kupował programu tylko żeby przeprowadzic testy i opisac w "jv16 PowerTools 8, WinOptimizer 18; Glary Utilities 5; CCleaner, Kerish Doctor i Wise Care 365 testy subiektywne" . Może ktoś ma kod na pro na pól roku?
:scratch

Piszesz że chętnie byś przetestował wersję pro, potem piszesz że masz Revo Uninstaller Pro 5.3.7 ale nie będziesz kupował :scratch ,

rom57

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
64
Revo Uninstaller Pro 5.3.7 mam licencje chodzi mi o Revo Registry Cleaner Pro.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29677
Miasto
Trololololo
Revo Uninstaller Pro 5.3.7 mam licencje chodzi mi o Revo Registry Cleaner Pro.
Możesz potestować wersję próbną Pro bo jest w pełni funkcjonalna ale nie ma tam funkcji których nie masz w WiseCare365 czy Kerish Doctor.

rom57

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
64
Spróbuję, ale te próbne zawsze mają jakieś ukryte ograniczenia. Może gdzięś jest giveaway pro, bo do rejestrów to jednak jestem przekonany do Glary Utilities, używam go od wczesnych (może od samego począku) i nigdy nie rozwalil mi systemu.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12268
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Spróbuję, ale te próbne zawsze mają jakieś ukryte ograniczenia. Może gdzięś jest giveaway pro, bo do rejestrów to jednak jestem przekonany do Glary Utilities, używam go od wczesnych (może od samego począku) i nigdy nie rozwalil mi systemu.

Nie ma ograniczeń oprócz czasu przez jaki możesz korzystać.

Do góry