Rocznice do świętowania

A

Anonymous

antbil-starość nie radość...dedukcja już szwankuje.
Wszak to Ty oznajmiłeś,że za dużo tyrasz i idiotyzmy Ci chodzą po głowie a ja się tylko do tego odniosłem.
Natomiast pisząc,że mało słyszałem a priori dajesz do zrozumienia,że mnie znasz :klawik. .

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
Hornet napisał:
antbil-starość nie radość...dedukcja już szwankuje.
Wszak to Ty oznajmiłeś,że za dużo tyrasz i idiotyzmy Ci chodzą po głowie a ja się tylko do tego odniosłem.
Natomiast pisząc,że mało słyszałem a priori dajesz do zrozumienia,że mnie znasz :klawik. .

Młodość i głupota to nierozłączna para :szydera

Znam Twoje wypowiedzi - wystarczy. :klawik.

marsellusaliveinНиш

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
37
antbil007 napisał:
I jeszcze jedno Marsellusie.
Po seksie wyczynowym. Masz ochotę zapalić... A jak nie palisz, to co? Pozostaje głupawka.... :wariat
Hmmm nie wiem bo nie uprawiam seksu wyczynowego, jestem katolikiem :papież

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
marsellusaliveinНиш napisał:
antbil007 napisał:
Po seksie wyczynowym. Masz ochotę zapalić... A jak nie palisz, to co? Pozostaje głupawka.... :wariat
Nie gniewaj się, ze zapytam. :zawsty Ale taki tradycyjny, przy zgaszonym świetle, to...?

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Na forum są młodzi ludzie a tu jak nie seks to gorzała :lanie :jezyk

marsellusaliveinНиш

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
37
antbil007 napisał:
Nie gniewaj się, ze zapytam. :zawsty Ale taki tradycyjny, przy zgaszonym świetle, to...?
Szczerze mówiąc to jeszcze nic na ten temat nie wiem, jestem kawalerem :zawsty :zawsty

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
antbil007 napisał:
Szczerze mówiąc to jeszcze nic na ten temat nie wiem, jestem kawalerem :zawsty :zawsty
No to polecam pewien filmik z Nicholsonem, kawałeczek poniżej :dziwak :dziwak :dziwak

Słynne jodłowanie w kanionie :klawik.

A

Anonymous

antbil007 napisał:
Normalnie całą kolacje wyplułem na monitor suchar dnia .Nawet po najlepszych trunkach czy też zieleninie tak się nie uśmiałem :dziwak :dziwak :dziwak

A

Anonymous

Temat trochę "jałowy" :scratch
Krycie się pod określeniem "młody" czy "stary" samo w sobie nie jest może czymś złym , jeśli ktoś nie podaje wieku ( to nie szczegółowe dane personalne) niech nie oczekuje życzeń :wariat
można co prawda , tak jak było tu zaproponowane "świętować" publicznie datę rejestracji
ale moim zdaniem było by to łagodnie rzecz ujmując "głupawe"
nie prościej podać swój wiek ??

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
jorn napisał:
Temat trochę "jałowy" :scratch
Krycie się pod określeniem "młody" czy "stary" samo w sobie nie jest może czymś złym , jeśli ktoś nie podaje wieku ( to nie szczegółowe dane personalne) niech nie oczekuje życzeń :wariat
można co prawda , tak jak było tu zaproponowane "świętować" publicznie datę rejestracji
ale moim zdaniem było by to łagodnie rzecz ujmując "głupawe"
nie prościej podać swój wiek ??
Temat nie do końca jałowy, skoro doczekał się i wypowiedzi, i tylu wyświetleń.
:nea Nie uważam za 'głupawy' fakt, iż ktoś jest aktywnym użytkownikiem forum od np. 4 lat, a drugi ktoś jest dopiero roczek, i że obydwaj dostają życzenia.

Szkoda, że stosunkowo mało jest jakichkolwiek inicjatyw na forum, aczkolwiek krytyków wszystkiego jest ci u nas dostatek. :yhy

Do góry