Odświeżam temat. A z jakiego znanego, głośnego filmu pochodzi ten fragment:
"Spraw nie wygrywają paragrafy, tylko prawnicy. Musicie mieć pokerowe twarze"
"Spraw nie wygrywają paragrafy, tylko prawnicy. Musicie mieć pokerowe twarze"
Jestem zmęczony szefie. Zmęczony wędrówką, samotnie jak jaskółka w deszczu. Zmęczony tym, że nigdy nie miałem przyjaciela, żeby powiedział mi skąd, gdzie i dlaczego idziemy. Głównie zmęczony tym, jacy ludzie są dla siebie. Zmęczony jestem bólem na świecie, który czuję i słyszę... Codziennie... Za dużo tego. To tak jakbym miał w głowie kawałki szkła. Przez cały czas.
"I wiesz, co... I bym teraz, *****, nie miał ręki."waldi napisał:A to:
"Dawno temu ja też zaufałem pewnej kobiecie, wtedy dałbym sobie za nią rękę uciąć."
Zdaje się, że pojawiło się wtedy nazwisko "Wombosi".
Nie wiem, o czym mówisz.
Ktoś próbował go wyeliminować.
Próbował, ale bez skutku.
Czy to była operacja Treadstone?
Pytasz wprost?
Tak.
Całe życie czułam się jak...czyjaś żona, córka albo matka. Nawet gdy byliśmy razem. Dlatego...odeszłam.W Kalifornii chyba odnalazłam siebie. Znalazłam pracę. l dobrego terapeutę.
TajnyAgent napisał:A więc: z jakiego głośnego obrazu pochodzi poniższy cytat:
Całe życie czułam się jak...czyjaś żona, córka albo matka. Nawet gdy byliśmy razem. Dlatego...odeszłam.W Kalifornii chyba odnalazłam siebie. Znalazłam pracę. l dobrego terapeutę.
Wiesz co... Na Twoim miejscu zaniósłbym im coś do picia. Nie wyobrażasz sobie, jak raduje mężczyznę widok takiej kobiety jak Ty... Jeśli któryś Cię klepnie w tyłek..., nie miej mu za złe... Należy im się...
lub w innym tłumaczeniu:zeno06 napisał:Wiesz co... Na Twoim miejscu zaniósłbym im coś do picia. Nie wyobrażasz sobie, jak raduje mężczyznę widok takiej kobiety jak Ty... Jeśli któryś Cię klepnie w tyłek..., nie miej mu za złe... Należy im się...
- Wiesz co? Na Twoim miejscu zaniósłbym pić tym chłopcom. Nie wyobrażasz sobie, jak szczęśliwy jest facet, kiedy widzi taką kobietę jak Ty. Tylko patrząc. A jeśli któryś klepnie Cię w tyłek... Po prostu udaj, że to nic... Zasłużyli na to.