Sandboxie do wygrania

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
win.jpg

Gratulacje zwycięzcom :francuz

A

Anonymous

Ciekawe jakie tym razem zastosowali skomplikowane wzory matematyczne :wariat Potrzebne do określenia kto ma jaki numer :scratch :szydera

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Jak dostaniemy PMki to znaczy że nie :szydera

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Ciekawe jakie tym razem zastosowali skomplikowane wzory matematyczne :wariat Potrzebne do określenia kto ma jaki numer :scratch :szydera
Wszystko zależy od położenia księżyca względem grobu Elvisa Presleya :hippie

A

Anonymous

Cóż, mimo, że nie wiadomo kto wygrał to i tak gratuluje zwycięzcom

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Cóż, mimo, że nie wiadomo kto wygrał to i tak gratuluje zwycięzcom
No jak nie, jak tak - każdy post konkursowy u góry z prawej strony posiada numer porządkowy :hippie

A

Anonymous

pss napisał:
No jak nie, jak tak - każdy post konkursowy u góry z prawej strony posiada numer porządkowy :hippie
Nie jest wcale tak hop siup :szydera nie wiadomo czy pierwszy post się liczy, czy może jako pierwszy jest post drugi :dziwak albo jeszcze całkiem inaczej :p

A

Anonymous

Ee, pierwszy post się na pewno nie liczy, bo jest to info o konkursie, to tak jak u nas, jak robisz konkurs i losujesz później to sam siebie nie liczysz raczej :jezyk

A

Anonymous

No to właśnie mówię :jezyk jak ja mam 34 post ale nie licząc pierwszego mam 33 :dziwak i lipa :sarkazm

A

Anonymous

No racja marsellus...
Czyli teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na wiadomość

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
No to właśnie mówię :jezyk jak ja mam 34 post ale nie licząc pierwszego mam 33 :dziwak i lipa :sarkazm
Czasami mnie zaskakujesz :dziwak tym kombinowaniem :szydera - tam się nic nie liczy, jak twój post ma nr.34 znaczy że wygrałeś :ok

Do góry