Sandboxie Konkurs ! Giveaway !

Status
Zamknięty.

kris68

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
W Sandboxie chciałbym uruchamiac wszystkie nowe programy ktore stale wychodza a nie chce mi sie i nie mam na to czasu przywracac systemu mimo ze wykupilem program Keriver 1-Click Restore Pro ale mam dosc ble screnow i czyszczenia rejestru z pozostalych po programie rzeczy .Wiadomo ze sie do konca tego nigdy nie wyczysci i dlatego chcialbym wygrac Sandboxie. Dawno niczego nie wygralem - w sumie tylko raz win rar inne programy staram sie kupowac ale w tym celu najpier musze zobaczyc co to jest. Moze tym razem uda mi sie wygrać. Życze wszystkim startujacym rowniez wygrania - niech wygra ten ktory ma szczescie - pozdrawiam.

=====EDIT==ADMIN====================================
Z zasadami konkursu zapoznałeś się ?

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Sanboxie - program który ostatnio staje się bardzo popularny ze względu na podobne właściwości do wirtualnego dysku, przy czym jest niesamowicie lekki. Po mimo iż nie jest programem zabezpieczającym, a tylko izolującym aplikacje uruchamiane i instalowane w systemie bez konieczności budowy wirtualnego dysku. Osobiście komunikatorów internetowych nie uruchamiał bym w sanboxie, ale wszystkie programy typu p2p (zwłaszcza aresa). Wszystkie programy mi nie znane, a ze względu na promocje z których warto wyciągnąć licencję (nie rzadko aż z rejestru) do późniejszego ewentualnie użycia. Programy instalowane na chwilkę do jednorazowego użycia czy wykonania określonego zadania, nie posiadającego swojego odpowiednika w wersji portable. Przeglądarka internetowa Firefox uruchamiana w piaskownicy również podnosi poziom bezpieczeństwa bez konieczności instalowania bardzo skutecznych i ciężkich aplikacji antywirusowch na sprzęcie typu laptop, jak ma to miejsce w moim przypadku. Pragnę podziękować organizatorom tego konkursu za przekazanie licencji na ten cel, a wszystkim biorącym udział życzę powodzenia. :p

TurboDymoMan

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo chciałbym dostać Sandboxie. Ten program jest naprawdę godny polecenia. Będę chciał na nim uruchamiać komunikator WTW, przeglądarkę Firefox i IE9, a także inne, nie znane programy.
Ten program byłby świetnym uzupełnieniem dla MSE na moim drugim kompie :)D)

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Witam, mam nadzieję że jeszcze nie jest za późno, by wziąć udział. Od kilku dni używam wersji niezarejstrowanej programu Sandboxie i coraz bardzie mi się podoba. Uruchamiam w "piaskownicy" (i uruchamiałabym) przeglądarkę (Friefox), klienta poczty (Thunderbird) oraz nowe programy - przed zainstalowaniem ich w rzeczywistym systemie. Bardzo lubię bawić się w instalowanie na swoim laptopie coraz to nowych programów (a następnie ich odinstalowywanie). Niestety miałam już z tego powodu problemy i musiałam ograniczyć swój nałóg. Program taki jak Sandboxie jest dla mnie rozwiązaniem idealnym. Mam nadzieję, że wygram :cool:

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Wyniki:
LGHoZ.png

antbil007 -> brak 15+ postów w dniu losowania = brak wygranej
Leszek55 -> brak 15+ postów w dniu losowania = brak wygranej
Likwis
K2o

Likwis i K2o otrzymają klucze licencyjne poprzez prywatne wiadomości forum.
Wszystkim dziękuję za wzięcie udziału w tym konkursie, a zwycięzcom gratuluję.

Status
Zamknięty.
Do góry