SecurityKISS Tunnel Malachite za darmo

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
na 3 miesiące
SecurityKISS Tunnel zapewnia bezpieczeństwo połączeń internetowych. Jesteśmy wiodącym serwisem VPN w zakresie ochrony prywatności, zachowania anonimowości i omijania internetowej cenzury.

Czym jest SecurityKISS Tunnel?

SecurityKISS Tunnel to program i usługa umożliwiająca dostęp do Internetu z ominięciem cenzury i lokalnych restrykcji. Dzięki SecurityKISS Tunnel twoje połączenie jest bezpieczne, a osoby trzecie nie mają wglądu do odwiedzanych przez ciebie stron, przesyłanych wiadomości, pobieranych plików, wpisywanych numerów kart kredytowych itd.

Z technicznego punktu widzenia SecurityKISS Tunnel jest implementacją wirtualnej sieci prywatnej VPN. SecurityKISS Tunnel tworzy VPN pomiędzy twoim komputerem a naszym serwerem bezpieczeństwa, dzięki czemu cała twoja internetowa działalność przechodzi przez nieprzezroczysty tunel.
Kampanyamız 27.03.2014 gece 02.00'da başlayacak ve 30.03.2014 gece 02.00'da sona erecektir.
Bu 3 günlük süre boyunca kampanyamızdan faydalanabilirsiniz. Kampanyayı bizler için hazırlayan SecurityKiss'e teşekkür ederiz.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30939
Miasto
Trololololo

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13
Re: SecurityKISS Tunnel Malachit za darmo

SecurtiyKiss ve TRSec işbirliği ile sizler için bir VPN kampanyası hazırladık.
Kampanya ile 10.99 Euro değerindeki 'Malachit' planını 3 ay boyunca kullanabileceksiniz.

Kampanyamız 27.03.2014 gece 02.00'da başlayacak ve 30.03.2014 gece 02.00'da sona erecektir.
Bu 3 günlük süre boyunca kampanyamızdan faydalanabilirsiniz. Kampanyayı bizler için hazırlayan SecurityKiss'e teşekkür ederiz.

Kampanya yazılımını buradan indirebilirsiniz.
Güvenli günlerde kullanın..
TRSec

Przetłumaczyłem z języka tureckiego (z pomocą translatora google):
(Zapewne chodziło o to, aby Turcy omijali blokadę rządową nałożoną na Twittera :dziwak, choć podobno sąd turecki nakazał zniesienie tej blokady.)

SecurtiyKiss przygotowało we współpracy z TRSec dla Ciebie kampanię VPN.
Z kampanii o wartości € 10.99 z planu "Malachit" będzie można korzystać przez 3 miesiące.

Nasza kampania rozpocznie się 27.03.2014 o 02.00 w nocy i zakończy się 30.03.2014 o 02.00 w nocy.
W okresie tych trzech dni możesz skorzystać z naszej kampanii. Przygotowując się do kampanii, chcielibyśmy podziękować SecurityKISS.

Z kampanii można pobrać oprogramowanie stąd.
Użyj bezpiecznego oprogramowania już dziś...
TRSec

Linka podał OXYGEN THIEF.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street

Wystartowało!

special_offer.png

Malachite na 3 miesiące

2014-03-27_01h22_31.jpg

ps W Turcji mają inny czas, czyli promo zaczęło się o 1.00 naszego czasu i skończy się też o 1.00 naszego czasu.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street

2014-03-27_16h42_12.jpg

Jak nie widzisz maila w skrzynce odbiorczej, to przeszukaj śmietnik! :dziwak

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13
Mam pytanko do Osoby, która już zainstalowała program z tej promocji.
Ściągnąłem dla kogoś innego (ja mam CyberGhosta, więc wolę nie dublować tych programów) 2 pliki (o takiej samej nazwie pliku): SecurityKISSsetup.exe, czyli: SecurityKISS Tunnel Setup oraz SecurityKISS Certificate Setup. Jak to jest, czy najpierw instaluje się Setup a później Certyfikat, bo są prawie tej samej wielkości? Btw czy po tych 3 dniach promocji można je zainstalować (jeśli Ktoś wie, rzecz jasna)?
Z góry dzięki za odpowiedź :england

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Bronco napisał:
Mam pytanko do Osoby, która już zainstalowała program z tej promocji.
Ściągnąłem dla kogoś innego (ja mam CyberGhosta, więc wolę nie dublować tych programów) 2 pliki (o takiej samej nazwie pliku): SecurityKISSsetup.exe, czyli: SecurityKISS Tunnel Setup oraz SecurityKISS Certificate Setup. Jak to jest, czy najpierw instaluje się Setup a później Certyfikat, bo są prawie tej samej wielkości? Btw czy po tych 3 dniach promocji można je zainstalować (jeśli Ktoś wie, rzecz jasna)?
Z góry dzięki za odpowiedź :england

Wystarczy zainstalować z pliku, który przyszedł na maila, na pewno czas liczy się od 27.03. Jeśli certyfikat został już wygenerowany, to już nie ma znaczenia, kiedy się zainstaluje. Spróbuj wejść na to konto na stronie internetowej i zobaczysz szczegóły tego konta.

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13
Tofana - dziękuję za odpowiedź :)

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Takie małe info...dla jednych ważne dla innych bez znaczenia :klawik. SecurityKISS używa identycznych DNSów od googla umiejscowionych w USA podobnie jak Steganos Online Shield......więc :fakolec
Często pojawiający się na forum CG wykorzystuje własne serwery DNS umiejscowione w różnych krajach ...nie muszę chyba mówić że ze względu na prywatność wybór CG jest lepszy niż w/w ( proszę nie mylić prywatności z anonimowością )

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
remool napisał:
Takie małe info...dla jednych ważne dla innych bez znaczenia :klawik. SecurityKISS używa identycznych DNSów od googla umiejscowionych w USA podobnie jak Steganos Online Shield......więc :fakolec
Często pojawiający się na forum CG wykorzystuje własne serwery DNS umiejscowione w różnych krajach ...nie muszę chyba mówić że ze względu na prywatność wybór CG jest lepszy niż w/w ( proszę nie mylić prywatności z anonimowością )

A jak jest z Kepardem?

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Z Kepardem jest tak
serwer w Szwecji a DNS
h4625Fk.jpg

serwer z Holandii a DNS
6zalU9c.jpg

serwer w Kanadzie a DNS
b1lZg8l.jpg

reszta serwerów podobnie...z Kepardem jest o tyle dobrze ( jeśli komuś google nie przeszkadza ) że można zdobyć wersje premium na 180 dni jeśli ktoś skorzysta z naszego linku polecającego.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
O ile dobrze rozumiem, to raczej ... nie' jest dobrze. :gwizdek Poza tymi 180 dniami, oczywiście.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
remool napisał:

Nie wszystkie serwery SK (no w każdym razie na jeden taki trafiłem). Serwer w Amsterdamie:

WIxWAY5.png

Parę innych faktycznie pokazuje Google USA. Reszty serwerów za cholerę nie mogę tu sprawdzić:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
reszta serwerów podobnie...z Kepardem jest o tyle dobrze ( jeśli komuś google nie przeszkadza ) że można zdobyć wersje premium na 180 dni jeśli ktoś skorzysta z naszego linku polecającego.

chyba link polecający jest na 30 dni, a nie na 180 dni - trzeba aż 6 osób z nowymi kontami by mieć te 180 dni

Do góry