Shadow Defender - konkurs (licencje dożywotnie)

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Dziękuje za kolejny świetny konkurs !!

Wirtualizacja to bardzo często jedyny sposób zabezpieczenia systemu operacyjnego przed niepożądanymi zmianami, które mogą powstać podczas "operacji na żywym organizmie" jakie często przeprowadzają użyszkodnicy na swoich maszynach. Wirtualizacja chroni nas przed realnym format C: ;)

Posiadanie takiego narzędzia bardzo podwyższa komfort użytkowania systemu, dlatego chętnie wezmę udział w konkursie :)

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
great giveaway software program... cmon good people this is worth yelling about :krzyk

Shadow Defender IMO is a very solid software tool to rollback all and any changes which may have been made to the system either by
malware or by me trying out a new a software program, with just a simple reboot!!

I will use it primarily to test new software programs and if these programs are not up to my liking then I simply reboot.

good people do not miss your chance to win a copy of a much sought after software program or you will kick yourself later for procrastinating :ireful

A

Anonymous

Na wstępie wielkie Dziękuję za konkursiwo na ten zacny program :dziękuję
Zgłaszam swój udział w tej loterii na ten jak już wspomniałem zacny program .Pytanie czemu akurat ja ano dośc dużo testuje różnych dziwnych programów czy też różnego badziewia i ten programik bardzo by mi uprościł ogarnięcie burdelu po kombinacjach z niewiadomymi z sieci :piwko

Trane

Świeżak
Reakcje/Polubienia
8
Dobry soft, używam go w wersji trial, ale zamierzam kupić, no chyba że będę miał szczęście w konkursie :zaciesz

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Świetny program, dlatego chętnie wezmę udział w tym konkursie, pozdrawiam :)

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13
Liczba Chętnych na licencję na ten program mówi sama za siebie :) .
Znam ten program i wiem, że jest bardzo dobry, robi to, do czego został stworzony, dlatego jeśli wygram licencję, to nie odmówię :dziwak .

Przyznam jednak, że sformułowania typu: „licencje dożywotnie” są niejasne z zasady...

Czy chodzi o to, że mogę używać ten program (po ew. wygranej w konkursie) do mojej śmierci, bądź likwidacji, wykupienia (itp.) firmy, która go stworzyła?
Czy też chodzi o dożywotnią możliwość upgrade’ów (chociaż formalnie nie było o tym słowa)?
:england

ArCoM

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam :hi
Zgłaszam swój udział w konkursie - program Shadow Defender jest idealnym rozwiązaniem problemów które mam - laptop "pożyczają" inni i szczególnie po młodszych są zawsze kłopoty - instalują i testują wszystko :gracz .
Programik świetnie by to wszystko uprościł, dlatego proszę o przyjęcie mojego zgłoszenia.

Pozdrawiam Wszystkich.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
ev8101uwaga.gif
:szef

The license keys are lifetime, that means support, updates and upgrades are free.

Klucze licencyjne są trwałe bez ograniczenia w czasie , co oznacza, że wsparcie, aktualizacje i aktualizacje do nowych wersji są bezpłatne.

ev8101uwaga.gif
:szef

maik76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
A co tam ,wiem że nie mam szans ale zgłoszę się do udziału w konkursie bo to dobry program jest :dziwak
Virtualizacja dysku jaka zapewnia SD to najlepsza ochrona :ok

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4594
Miasto
Gdynia Orłowo
.
Mam licencję z promocji, ale niestety bez możliwości aktualizacji.
Program świetny, dzięki niemu wypróbowuję co się da z programów, wiedząc że ani na partycjach tudzież w systemie, rejestrze oraz w katalogach nie dojdzie do nieodwracalnych zmian.
Oczywiście nie posiadając SD można korzystać z systemowego narzędzia przywracania. Jak to jest upierdliwe, wszyscy wiedzą, a bywa, że wielokrotnie nieskuteczne. Komunikat o niemożności przywrócenia systemu wielokrotnie doprowadzał mnie do szału.
Odkąd korzystam z SD, nie da się określić komfortu. Program zabezpiecza komputer m.in. przed złośliwym oprogramowaniem, niebezpiecznymi modyfikacjami rejestru, instalacją zbędnych aplikacji, kumulowaniem, magazynowaniem podejrzanych czy też niebudzących zaufania plików. Każda zmiana jest transferowana ze środowiska rzeczywistego do jego wirtualnego odpowiednika.
Dzięki Sheriff za konkurs. :dziękuję
Wchodzę.

mariuszsaj

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Shadow Defender-program legenda,najlepszy wirtualizer dostępny na rynku.Dzięki wielkie za zorganizowanie konkursu i możliwości wygrania licencji na ten świetny soft.

hubiX

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Najlepszy program do testowania innych programów. Przy użyciu wirtualizacji możemy cofnąć niepożądane skutki zrobione przez nas, tak jak na maszynach wirtualnych z serii VirtualBox. Chciałbym wygrać ten program, bo jestem osobą lubiącą testować nowe rozwiązania, dlatego stałem się jednym z niejawnych testerów systemu Windows 10. Czasami jak coś pójdzie nie tak, to czeka mnie reinstalacja systemu. Ten program byłby dla mnie zbawieniem.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Podziękowania i gratulacje dla sheriffa za zorganizowanie tego konkursu :ok i dzięki dla prodcenta programu za nagrody. :dziękuję Program jest świetny i jestem z niego bardzo zadowolony. Nie zawiódł mnie dotychczas przy testowaniu nowych programów w zwirtualizowanym środowisku. Często korzystam z trybu Shadow Mode w celu cofnięcia zmian w systemie, kiedy jakiś zainstalowany program okaże się niewypałem. Prostota i szybkość. Program przydałby mi się do instalacji na komputerze syna, którego początki z laptopem są nieco trudne i przyprawiają mnie o ból głowy w przypadku przywracania systemu z obrazu dysku. Bardzo sobie chwalę możliwość wykluczenia wskazanych plików, czy folderów z tworzonego snapshotu. Powodzenia.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
A oto najbardziej oczekiwane losowanie dnia dzisiejszego :ok . Po ilości osób biorących udział w konkursie widać że program jest bardzo dobry i ma wielu zadowolonych użytkowników . A oto lista dzisiejszych szczęśliwców :hura co mieli farta w losowaniu :yhy . Pozdrawiam wszystkich i gratuluje szczęścia i nagrody . Teraz czekam 24 godziny liczone od tego posta na potwierdzenie do mnie na pw odbioru nagrody . Po potwierdzeniu wysyłam klucze na pw .

2png_wwaenpe.png

1png_wwaesrn.png

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Gratulacje! :piwko

Do góry