Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
View Users: View Users
  1. helium

    helium Bardzo aktywny Ekspert

    Dołączył:
    16 Czerwiec 2010
    Posty:
    1,556
    Otrzymane Polubienia:
    420
    Lokalizacja:
    Kraków
    Począwszy od nowej wersji 21.0.1 jest problem z adresami. Po wpisaniu adresu (enter) jest natychmiastowe zamknięcie przeglądarki.
    Kod:
    [ Widoczne dla zarejestrowanych użytkowników. Kliknij aby się zarejestrować ]
    Adresy standardowe o obsługi Rutera czy choćby do dostępu do serwera poprzez web

    Na forum Slimjet, problem jest znany ale Dev nic z tym nie robi, nawet nie reaguje na posty.

    Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć link


    Chciałem się zarejestrować na tamtejsze forum i dorzucić swoje 5gr ale niestety do dzisiaj nie otrzymałem maila zwrotnego po rejestracji.
    Jeśli używacie Slimjet to sprawdzicie czy u was też ten problem występuje.
     
  2. spamtrash

    spamtrash Bardzo aktywny

    Dołączył:
    11 Styczeń 2014
    Posty:
    1,350
    Otrzymane Polubienia:
    1,651
    Lokalizacja:
    To tu to tam....
    najnowsza wersja to 21.0.5 i problemu nie ma
     
  3. helium

    helium Bardzo aktywny Ekspert

    Dołączył:
    16 Czerwiec 2010
    Posty:
    1,556
    Otrzymane Polubienia:
    420
    Lokalizacja:
    Kraków
    Pisząc najnowsza 21.0.1 miałem oczywiście na myśli odsłonę 21 (poprzednia 20.x.x.x) ale mniejsza oto, mój błąd :what
    Przed napisaniem pierwszego postu nie sprawdziłem najnowszej wersji 21.0.5 tylko zasugerowałem się wpisami z forum. Właśnie rozpakowałem świeżego Portable i niestety przy wpisaniu adresu
    Kod:
    [ Widoczne dla zarejestrowanych użytkowników. Kliknij aby się zarejestrować ]
    problem dalej występuje, nie występuje przy wpisaniu bez (s) czyli bez szyfrowania
    Kod:
    [ Widoczne dla zarejestrowanych użytkowników. Kliknij aby się zarejestrować ]
     
  4. spamtrash

    spamtrash Bardzo aktywny

    Dołączył:
    11 Styczeń 2014
    Posty:
    1,350
    Otrzymane Polubienia:
    1,651
    Lokalizacja:
    To tu to tam....
    Ciekawe bo u mnie i u nikogo innego kogo mam w zasiegu taki problem nie wystepuje.

    ty zatem jestes 4ta osoba z problemem (oprocz tych trzech ktorzy maja problem).

    Oczywiscie nikt sie nie przejmuje tym:

    Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć link

    ..... bo i po co?:jaranko
     
  5. helium

    helium Bardzo aktywny Ekspert

    Dołączył:
    16 Czerwiec 2010
    Posty:
    1,556
    Otrzymane Polubienia:
    420
    Lokalizacja:
    Kraków
    Wysłałem klika raportów z załącznikami poprzez narzędzie raportowania , kiedy uruchamia się po crashu, ale najwidoczniej uważają że problem nie istnieje. Dziwne bo wersja 20.0.5.0 śmiga jak marzenie. Generalnie do komunikacji z ruterem czy lokalnym serwerem nie jest mi potrzebne https, chodzi tylko oto że nie działa a w wersji 20.0.5.0 działało.
    :scratch
     
  6. spamtrash

    spamtrash Bardzo aktywny

    Dołączył:
    11 Styczeń 2014
    Posty:
    1,350
    Otrzymane Polubienia:
    1,651
    Lokalizacja:
    To tu to tam....
    A na innej przegladarce - lata? Cos malo ludzi to raportuje, a jak juz, to jak widze na tamtym forum, nie tylko dostep do routera ale i do innych stron tez. Zastanawiam sie czy to nie jest po prostu zaciesnienie obslugi certow w slimjecie... mi np. kaspersky domyslnie blokuje dostep do mojego asusa po https, musze mu dokladac regule wyjatku.
     
  7. helium

    helium Bardzo aktywny Ekspert

    Dołączył:
    16 Czerwiec 2010
    Posty:
    1,556
    Otrzymane Polubienia:
    420
    Lokalizacja:
    Kraków
    Na Chrome wszystko działa super, i to jest właśnie najdziwniejsze :myśli2
     
  8. spamtrash

    spamtrash Bardzo aktywny

    Dołączył:
    11 Styczeń 2014
    Posty:
    1,350
    Otrzymane Polubienia:
    1,651
    Lokalizacja:
    To tu to tam....
    Jak pisalem, wyglada ze to problem z certami:

    Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć link



    Zeby bylo jasne: NIE zalecam zastosowania podanego tam rozwiazania, bo w odroznieniu od tego co ja stosuje - nie ma mozliwosci zastosowania go do jednej/kilku stron, a konsekwencja ignorowania bledow certow globalnie to proszenie sie o klopoty.
     
    helium lubi to.
Ładuję...
Similar Threads - Slimjet (problemy) Forum Date
Kinza vs Slimjet Szukasz programu, masz pytania? Napisz / Software 28 Listopad 2018
Slimjet konfiguracja Szukasz programu, masz pytania? Napisz / Software 4 Styczeń 2018
RSS w Slimjet Szukasz programu, masz pytania? Napisz / Software 3 Styczeń 2018
Jak dodać słowa kluczowe do zakładek w Slimjet Szukasz programu, masz pytania? Napisz / Software 3 Styczeń 2018
Slimjet czy Vivaldi? Szukasz programu, masz pytania? Napisz / Software 20 Grudzień 2017

Udostępnij Tą Stronę