Smarty Uninstaller 2009 Pro ( v2.7.0 ) za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30072
Miasto
Trololololo
A

Anonymous

Ja przez chwilkę używałam aby przetestować i muszę powiedzieć, że bardzo ciekawy sofcik, ładnie usuwa programy i nie zostawia pozostałości, jeżeli masz ten program, najlepiej będzie jeżeli zainstalujesz program i spam go sprawdzisz, gdyż ile ludzi tyle opinij...

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Jak poszukacie dobrze na forum to znajdziecie wersję 2012 ;)

A

Anonymous

Hornet napisał:
olwu napisał:
ładnie usuwa programy i nie zostawia pozostałości.
Nie istnieje taki uninstaller który nie zostawia żadnych śladów

A czy ja napisałam, że "nie zostawia żadnych śladów"? Ja napisałam coś zupełnie innego, proszę przeczytać, ze zrozumieniem to co napisałam. Ale ja nie o tym chciałam...

byku81, Smarty Uninstaller i YourUnistaler są to dwa bardzo do siebie podobne programy i powiem Ci, że oba bardzo dobrze spełniają swoją rolę, więc trudno jest tak naprawdę powiedzieć, który z tych programów jest lepszy.

A

Anonymous

olwu napisał:
Hornet napisał:
olwu napisał:
ładnie usuwa programy i nie zostawia pozostałości.
Nie istnieje taki uninstaller który nie zostawia żadnych śladów

A czy ja napisałam, że "nie zostawia żadnych śladów"? Ja napisałam coś zupełnie innego, proszę przeczytać, ze zrozumieniem to co napisałam.
@Olwu-nie denerwuj się Dziewczynko :hippie . "Ślady" czy "pozostałości" to jednak słowa o podobnym znaczeniu :)

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Smarty Uninstaller to bardzo fajny soft. Trochę ociężały, ale naprawdę dobry. Pomyłki mu się zdarzają, ale któremu programowi się nie zdarzają. Cenię go bardziej niż Your Uninstaller'a. Ten mi nie wyszukuje folderów nie wiedzieć dlaczego. Mam jeszcze full uninstall i w nowej wersji program jest zdecydowanie świetny i bardzo szybki, przy czym skuteczny.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Wersja 3.0 którą chce aktualizować jest płatna.Pytanie do grummera gdzie można znależć darmową wersję 2012.

Do góry