Jak wyłączyć Google Tłumacz w Internet Explorer 9 i znaczek "Przetłumacz" pojawiający się przy obcojęzycznych stronach www? Wyłączenie dla języka lub danej strony nie wyłącza go.
Re: Jak wyłączyć Google Tłumacz w Internet Explorer 9?
Witaj Caxton!
Dzięki za odpowiedź.Tylko, że właśnie ja nie mam i nie miałem Google Toolbar. W akceleratorach i dodatkach IE 9 również nic nie mam od Google. Jedynie mam włączone Google jako główną wyszukiwarkę. :ireful
Re: Jak wyłączyć Google Tłumacz w Internet Explorer 9?
Dzieje się tak na każdej obcojęzycznej stronie.Z ciekawości usunąłem Google jako domyślnego dostawcę wyszukiwania dla IE, zastępując go Bing. Po mimo to na każdej zagranicznej stronie wywala mi tłumacza.
Zmieniłem i usunąłem Google na Bing.Przeczyściłem gruntownie śmieci IE (Glary,CC Cleaner,WinUtilities) i problem zniknął.Zainstalowałem i włączyłem Google jako domyślnego-IE-wyświetla normalnie.(Tłumacz tylko na stronach z nim)
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.