[solved]Szukam instalki Windows 7 Manager 2.1.9.0./32 b

Status
Zamknięty.

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Witam. Poszukuje instalki z płyty CD magazynu lub namiaru na download z zaufanej witryny (oprócz chomików,sharingów, torentów itp) na plik instalki Windows 7 Manager tylko wersji 2.1.9.0./ i tylko 32 bit.
Posiadam na niego licencję, lecz utraciłem setup.exe. Producent nie udostępnia starszych wersji instalacyjnych(Sorry, we have not the older version, please search from Internet...za to zachęca do zakupu najnowszej :-/) A większość downloadów z zaufanych portali linkuje do najnowszej wersji 3 dla której mój klucz już nie działa.
Więc może ktoś przypadkiem... :hi
znaleziono.do zamknięcia

A

Anonymous

Re: [Szukam] instalki Windows 7 Manager 2.1.9.0./32 b

terieron napisał:
Witam. Poszukuje instalki z płyty CD magazynu lub namiaru na download z zaufanej witryny (oprócz chomików,sharingów, torentów itp) na plik instalki Windows 7 Manager tylko wersji 2.1.9.0./ i tylko 32 bit.
Posiadam na niego licencję, lecz utraciłem setup.exe. Producent nie udostępnia starszych wersji instalacyjnych(Sorry, we have not the older version, please search from Internet...za to zachęca do zakupu najnowszej :-/) A większość downloadów z zaufanych portali linkuje do najnowszej wersji 3 dla której mój klucz już nie działa.
Więc może ktoś przypadkiem... :hi

ja mam ten program z Komputer Świata, ale nie wiem czy to wersja 2.

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7

Dzięki za chęć pomocy. Otwierasz CD/katalog programu/windows7manager.exe - prawoklik myszą-właściwości/szczegóły=powinna być wersja programu.

A

Anonymous

Ja znalazłem instalkę na portalu PCWorld ale jest to wersja 2.1.8 :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Jak znajdę gdzieś taką wersję jaką potrzebujesz, to Ci podeślę linka.

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7

...jest to wersja 2.1.8 : To mi wystarczy!
Dzięki. Swoją szosą niezłe znalezisko...Można pobrać instalki do starszych wersji programów. W większości portali po pobraniu okazuje się że jest redirect i na dysku jest już najnowsza wersja.

Status
Zamknięty.
Do góry