Spikit za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30246
Miasto
Trololololo
Spikit to oprogramowanie przetwarzające oraz interpretujące polecenia głosowe wydawane przez użytkownika w języku polskim. Program rozpoznaje wyłącznie skończone, z góry ustalone zwroty wypowiadane w ustalonym przez użytkownika kontekście (brak możliwości rozpoznawania mowy ciągłej).Cechą szczególnie wyróżniającą oprogramowanie Spikit na tle konkurencji jest obecność zaawansowanego parsera fraz. Dzięki temu użytkownik posiada pełną swobodę w konstruowaniu zwrotów, które pełnić będą rolę poleceń wydawanych przy użyciu głosu. Użytkownik konstruując dany zwrot przypisuje wybranym przez siebie słowom wartości ustalone wcześniej przez programistę (i tym samym definiuje kontekst wypowiedzi). Zdania pełniące funkcję poleceń głosowych mogą być, ale nie muszą, bardzo złożone. Program oferuje syntezator mowy, który powtarza na głos rozpoznane polecenia, a także umożliwia import/eksport stworzonych reguł do/z pliku.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Hm,
czy ktoś ma może konto założone tam wczoraj? I jedną zbędną licencję? :)

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
Neo napisał:
pkolasa napisał:
Hm,
czy ktoś ma może konto założone tam wczoraj? I jedną zbędną licencję? :)

Ja tam nie widzę problemu, żeby się zarejestrować.

Z tym, że trzeba było się zarejestrować maksymalnie do wczoraj aby zgarnąć licencję ;)

Tomek-T-M-F

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Olsztyn
Witam, Mam tam konto od wielu lat,tyle że licencja na ten program jest imienna niestety.

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
To akurat specjalnie mi nie przeszkadza, jeśli jest imienna, bo to i tak do użytku własnego. :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30246
Miasto
Trololololo
:scratch :scratch a myślałem że już nikt nie podaje prawdziwych danych podczas rejestracji :dziwak :wariat

Tomek-T-M-F

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Olsztyn
OXYGEN THIEF napisał:
:scratch :scratch a myślałem że już nikt nie podaje prawdziwych danych podczas rejestracji :dziwak :wariat

A jak myślisz OXYGEN THIEF czy tu mój nick to prawdziwe imię ?, tak w połowie prawdziwe bo to moje drugie imię troche pomieszane z innymi znakami :)

Do góry