Spolszczenie Partition Manager 15 Home

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
427
Tak z ciekawości tłumaczyłeś to sam ,czy wybebeszyłeś pliki z jakiejś polskiej wersji ? Jak wydłubałeś z jakiejś polskiej instalki to daj znać z której wersji pasują .

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
yyy napisał:
Tak z ciekawości tłumaczyłeś to sam ,czy wybebeszyłeś pliki z jakiejś polskiej wersji ? Jak wydłubałeś z jakiejś polskiej instalki to daj znać z której wersji pasują .
To nie jest takie proste jakby się wydawało. Część polskich plików znajduje się w polskich wersjach aplikacji, trzeba te aplikacje zainstalować, odnaleźć pliki językowe, dopasować do wersji którą chce się spolszczyć, zmienić nazwy. W plikach INI ręcznie pozmieniać wpisy na polskie tłumaczenia, Dopasowywać do całości i w końcu zebrać to w całość i utworzyć instalator który spolszczy wersję angielską kilkoma kliknięciami.

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
427
Nigdzie nie napisałem ,że jest to proste tylko byłem ciekawy ,czy są to pliki z instalki pl jak tak to z jakiej wersji . Mniej więcej wiem ile z tym jest roboty ,bo robiłem sobie kiedyś spolszczenie do backup & recowery 12 tylko tam obie wersje były z numerem 12 ,a w tym przypadku pl jest tylko wersja 12. Sam miałem się zabrać za spolszczenie ,bo mam akurat wersje partition manager 12 personal pl i dlatego byłem ciekawy czy to pliki z instalki ,ale przesiadłem się ostanio na Aomei Partition Assistant Professional i tak jakoś zeszło z tym :)

Do góry