Sprostowanie

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

pozostaje tylko zaapelować o nie linczowanie userów jeśli nie ma dowodów , naprawdę można zrobić wiele złego bogu ducha winnym osobom

A

Anonymous

giveawayday napisał:
Tym tajemniczym Ktosiem jest osoba ważna i zasłużona dla Forum PZD. Jej ujawnienie byłoby dla niej przysłowiowym gwoździem do trumny. Gdyby chodziło o kogoś mniej ważnego, zostałby rzucony na pożarcie lub już wcześniej sprawę by rozwiązano.
Nie wiem jak Wam się chce tak bezsensownie bić pianę :scratch .Sprawa jest prościutka : osoba ważna i zasłużona na Forum jest : zwykłym tchórzem skoro jedzie giveawayday i Dziewczynkę pod lewym nickiem.
Jeśli ma jaja tudzież jajniki :hippie to niech się ujawni.Będzie : pełne odpuszczenie i merytoryka dyskusji.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Przeczytałem tamten temat, bo ciągnąc obecny trochę mnie zaciekawiliście. Sprawa jest rzeczywiście duperelna i nadaje się dla psychiatry, :chory a nie administratora forum. Choć z drugiej strony, mamy sezon ogórkowy i kto ma za dużo czasu, to może pobawić się rozwiązywanie tej zagadki "kryminalnej". Może wyjdzie wtedy coś na kształt "Dziesięciu murzynków" A.Christie. Można rzucić również powiedzonkiem, że zbrodniarz zawsze wraca na miejsce zbrodni, albo ostatecznie wezwać deratyzatora, by wyłapał kreta na forum. Może być też tak, że mamy do czynienia z klasycznym przykładem strażaka podpalającego stodołę, a później gorliwie ją gaszącego. Tropy wiodą w chyba inną stronę niż myślicie. :yhy Zresztą, mnie też się może tylko wydawać, że wiem kto to, a tak naprawdę również się mylę.
2112137BXR5P3AR.gif

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Kochani i to by było na tyle , temat zamykam :klawik.

Status
Zamknięty.
Do góry