Spybot Anti-Beacon for Windows 10 to kolejny bezpłatny program dla Windows 10 który pozwala zmienić opcje dotyczące (szpiegowania) wysyłania danych do Mcrosoft'u.
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Spybot Anti-Beacon for Windows 10 to kolejny bezpłatny program dla Windows 10 który pozwala zmienić opcje dotyczące (szpiegowania) wysyłania danych do Mcrosoft'u.
Tadek59 napisał:Sir PainKiller napisał:
Chyba wiadome że na Immunize
To gratuluję u mnie tak jak napisałem ciekawe jak u innychSir PainKiller napisał:Mi tam od razu pokazało 55%
A po immunize
A jak kliknę Undo to i tak mam zablokowane 18%
ps. Tadek zgłoś się na pw to w ramach pocieszenia dostaniesz licke na Pande Cloud Antivirus Pro
U mnie na komputerze ojca identyczna sytuacja. 10 aktualizowana z 8.1. Hmm łączy Nas jeszcze posiadany antywirus tj. Panda z tym że u mnie w wersji Pro ale nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenieTadek59 napisał:Tadek59 napisał:Sir PainKiller napisał:
Chyba wiadome że na Immunize
I jeszcze jedno nie było nic na dzień dobry , po załączeniu programu on nic nie pokazuje dopiero po kliknięciu na immunize zaczyna działanie !
Hm to dziwne odpaliłem program z pozycji administratora potem kliknąłem na immunize i mam 49% potem mogę naciskać na immunize nawet i godzinę i cały czas mam 49% protected ( 33 of 67) , wychodzi na to że szpiegów jest 67 a on wyłaczył 33 .
Odpaliłem na prawach administratora i nic zresztą już o tym pisałem są jakieś jeszcze inne uprawnieniaOXYGEN THIEF napisał:Spróbujcie odpalić program na wyższych prawach.