SpyShelter Firewall czy warto wykupić aktualizację

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54702
Witam mam SpyShelter STOP-LOGGER Premium czy warto wykupić aktualnienie do wersji SpyShelter Firewall czy wart jest ten Firewall 84 zł z góry dziękuje za pomoc...

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
Możesz kupić upgrade za ~10 Euro:

For all Premium licensed user we offer possibility to upgrade to firewall for only 9,95 Euro per license.
To get this offer you just need to send an email at sales@spyshelter.com, with your username used for registeration and in 48 you will recieve upgrade link to get Firewall for 9,95 Euro only.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54702
No wiem że 9,95 euro ,tylko trzeba jeszcze opłacić podatek bankowy i wychodzi 84 zł ,ale czy jest skuteczny czy ktoś go testował ...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30522
Miasto
Trololololo
Skoro masz Premium to zapłacisz mniej, 9,95 Euro czyli coś koło 40 zika.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Lifetime licence without yearly renewal fees
For all Premium licensed user we offer possibility to upgrade to firewall for only 9,95 Euro per license.
To get this offer you just need to send an email at

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
, with your username used for registeration and in 48 you will recieve upgrade link to get Firewall for 9,95 Euro only.
Wart wydania kaski na aktualizację raczej jest, bo dostajesz całkiem niezły programik, często go aktualizują, dodają nowe funkcje, licencja jest dożywotnia i wersja SpyShelter Firewall to najbogatsza wersja.Dodam że moduł Firewall który jest w SpyShelter Firewall został zaprojektowany tak aby mógł bez żadnych problemów działać obok zapory sieciowej (firewalla) tej wbudowanej w Windows.

Najlepiej będzie jak sobie zainstalujesz wersję testową i zobaczysz czy ci pasuje czy nie, wielkiej różnicy nie ma pomiędzy SpyShelter Premium a SpyShelter Firewall, tylko praktycznie pytania o zezwolenie/zablokowanie dostepu do sieci dla odpalanych programów.

Czy jest skuteczny ten FW, to nie wiem, ale wiem że CLT przechodzi śpiewająco :klawik. bo sprawdzałem.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54702
Dzięki,,, to biorę się za wykupienie ..... :jezyk Jeśli chodzi o te 9,95 euro , owszem ale kartą kredytową ,jeżeli płacimy Paypal to dochodzi podatek bankowy i suma jest 84 zł..

kamil10506

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Swoją drogą, żenujące, że polskiego produktu nie można kupić normalnie, za zł...

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
kamil10506 napisał:
Swoją drogą, żenujące, że polskiego produktu nie można kupić normalnie, za zł...

No racja nie można :dziwak

1pAJw.png

Do góry