Może lepiej będzie jak nie dodadzą bo poziom komentarzy jest tam zastraszający i robią ludziom wodę z mózgu.Pierwszy lepszy przykład, jakiś idiota tam napisał że SpyShelter to malware bo mu tak jakiś skaner na VT pokazał.
No to se molestuj - mi tam to obojętne - lickę mam i nie mam zamiaru narzekać tak jak ty - poza tym również korespondowałem z supportem SS'a i jakoś nie odczułem żeby traktowali mnie jak obywatela drugiej kategorii
Niestety trolle znajdą się wszędzie i są zmorą dzisiejszego internetu...
Spoko Niestety stereotyp polaka co chcę się nachapać nic nie dając/ nie robiąc się sprawdza. Najbardziej mnie wkurza jak dla turków i innych krajów specjalnie dla nich kierowane jest dane promo mimo,że często oferowany produkt nie jest z tego kraju, a rozdają . Polska niby cywilizowany kraj a tu nic nie ma. Nie dziwię się,że w Polsce takie piractwo . Caxton zapodał promo na SS na forum zagranicznym , ale się od razu idzie zniechęcić, przebijać się w zasadach w obcym języku jeszcze na nasz program, paranoja . W Polsce jest głód posiadania swojego dobrego programu. Dobrze wiemy,że MKS i Arca to atrapy. Mamy niby SS, ale nie jest dobrze rozreklamowany. Polacy wiedząc o nim,że jest dobry , by na pewno zakupili lickę, byliby dumni posiadając taki program. Potencjał mamy 38 mln ludu . A jest mało popularny jak nawet na wielu vortalach go nie ma SS chce podbijać świat a na swoim podwórku nie ma ugruntowanej pozycji, dziwna polityka dla mnie . Jak się nie da to się nie dostaje. Wiele firm reklamuje się wszędzie nie dając chały ludziom. Bd posiadały mocną pozycje po początkowym rozdawaniu , następnie zyski bd się generowały automatycznie bo program bd popularny , zwróci im się i zarobią krocie . To tak jak z reklamą w Tv. Wykupią reklamę na kilkanaście tysięcy parę razy . Ludzie obejrzą, przyciągnie ich i zaczną kupować. Mamona leci...
Eru, typowy "Polaczek" z Ciebie, "mam dla siebie a resztę mam w dupie", gratuluje samopoczucia, może jak dorośniesz to kiedyś zrozumiesz...Likwis, dobrze, że kumasz bazę, trochę mi ulżyło
Z mojej strony koniec tematu SS, , zawsze się trafi jakiś zagraniczny darmol
Please, Oxy, explain to me what's happening. Unfortunately my Polish is very poor. And it is difficult for me to understand everything. I wanted to let know everybody about this giveaway, and I did not think that it would be so arguable. I want to say that it is a great program for everybody. I did not know that it is Polish. As for me, For the Polish it must be very cheap.
Niemniej ty bizon widzę próbujesz bawić się z zbawcę narodu chyba
Tak jak pisałem ja tam nigdy nie odczułem traktowania mnie jako obywatela 2-giej kategorii przez producenta SS - a że ty nie wygrałeś licki i teraz masz jakieś zarzuty do producenta to nie mój interes już
Jeśli by rozdali jednoroczne licencje premium (nawet półroczne) w jakiś dzień to za rok mogli by mieć sporo nowych zamówień z naszego kraju. Można by im podesłać taką propozycje.
Mi nie chodzi o rozdawanie na prawo i lewo na wzór Zemany bo oni to wyjątkowe kozaki, tylko jednorazowo, aby pokazali ,że nie mają nam w tyłku , symbolicznie jedno promo dla wszystkich. Żal pisać takie rzeczy zważywszy,że inne państwa takich problemów nie mają , tylko my. I nie chodzi o niewygranie licki bo mam Zemane na 3 lata i mi służy, tylko chodzi mi o olewająco - chytre podejście do sprawy a to różnica .
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.