Pss, ask Naits to give it to you for free. I think He will give you it, because He is very kind. There are a very good Russian proverb : рука руку моет. In the future you will give him something for free. I think we must help each other!!!!!pss napisał:Bardzo ci dziękuję caxton za szybką reakcjęczytałem tego posta - jednak nie posiadam 1password :?
Właśnie się dowiedziałem że mi szczęście też dopisałopss napisał:No to jak na zamówienieudało mi się wygrać licencję na softpedia
![]()
Z przyjemnością zgłaszam temat do zamknięcia![]()
Great, Sticky Password Feast at PZD!!!FARMER napisał:Właśnie się dowiedziałem że mi szczęście też dopisałopss napisał:No to jak na zamówienieudało mi się wygrać licencję na softpedia
![]()
![]()
To i ja się pochwale - też wygrałemFARMER napisał:Właśnie się dowiedziałem że mi szczęście też dopisałopss napisał:No to jak na zamówienieudało mi się wygrać licencję na softpedia
![]()
![]()
Congratulations!That and I praise - also won
dzięki caxtoncongratulations, Pss.I won too!!!1
caxton napisał:Great, Sticky Password Feast at PZD!!!FARMER napisał:Właśnie się dowiedziałem że mi szczęście też dopisałopss napisał:No to jak na zamówienieudało mi się wygrać licencję na softpedia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()